Dream.Scapes, by Contemporia. O colecție de bijuterii pentru visătoare urbane.

Pe Alex (Burlacu) și Ioana (Streza), designerii din spatele Contemporia , îi cunoaștem deja de ceva vreme. Ne place stilul lor, care, așa cum spune Ioana, mixează ce e mai bun din jumătatea masculină și cea feminină a creativității. Iar dacă la începtul anului vă povesteam despre lansarea site-ului lor în noua formulă, Contemporia.ro, e cazul să vă prezentăm și noua colecție, lansată la început de vară, Dream.Scapes: bijuterii – reverii pentru o escapadă urbană, când geometricul întâlnește organicul, naturalul.

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

1Dreamscapes - Contemporia - DesignistToate piesele colecției aici

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

La granița dintre urban și organic

Bijuteriile colecției Dream.Scapes ne-au reamintit că background-ul lui Alex și al Ioanei e filtrat prin arhitectură, peisagistică, inginerie și design de bijuterie. Compoziția bijuteriilor te duce cu gândul la structurile geometrice ale orașelor cucerite de accente rebele de vegetație. Știți voi, acele locuri unde te oprești pentru a le arhiva în instagram-ul urban. 🙂

9Dreamscapes - Contemporia - Designist

Și, așa cum se întâmplă și cu locurile din oraș la granița dintre urban și natural, dacă de la distanță ești atras de compoziția bijuteriilor, când te apropii descoperi tot felul de detalii: de la foițe la reflexii și pietre semiprețioase ce “înfloresc” studiat neregulat pe suprafața riguroasă a argintului.

“Aşa cum îi spune şi numele, colecţia duce cu gândul la lumi imaginare, peisaje selenare… Este o îmbinare între forme geometrice simple şi elemente organice.

Bijuteriile sunt gândite astfel încât să se constituie în compoziţii armonioase când sunt privite de departe şi în acelaşi timp să se lase descoperite de aproape prin detalii: textură, culoare schimbătoare, umbre şi străluciri.

Purtătoarea ideală este îndrăgostită de oraş, de forfota urbană, dar este și o visătoare.”, spun Alex și Ioana.

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7Colier Dream.Scapes, din argint și labradorit

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

7Dreamscapes - Contemporia - DesignistInel Dream.Scapes, din argint și inserții de alamă. Costă 250 lei.

6Dreamscapes - Contemporia - DesignistCercei Pearl Drops. Costă 250 lei.

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7Inel Moon Drops (primul de sus). 170 lei

Unde le-am purta…

Pentru că ne duc cu gândul la forme riguroase transformate de intervenția spontană a vegetației, ne vedem purtând bijuteriile Contemporia simplu și spontan la terasele verzi și grădinile ce răsar în agitația orașului. Vor fi accesoriul cu subtext al oricărei ținute simple, degajate, pentru o escapadă urbană relaxată & fină.

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7Inel Sapphire Dream.Scapes

Processed with VSCOcam with f2 presetInel Sun, din argint, cu bobițe de alamă și citrin

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Inel Urban Dream.Scapes, din argint și granat.

8Dreamscapes - Contemporia - Designist

Apropo de întâlnirea organicului cu urbanul, colecția Dream.Scapes ne mai amintește de o asociere extraordinară, din fashion: colecția de primăvară – vară a Ioanei Ciolacu, descrisă de Lure, o întâlnire suprarealistă între pradă și prădător, în mijlocul sălbăticiei naturale, concretizată în ținute hiper urbane.

3Dreamscapes - Contemporia - Designist

Vouă ce vă inspiră Dream.Scapes? Și, suntem curioși, cum ați purta bijuteriile? 🙂

Toate detaliile despre prețuri și comandă pe Contemporia.ro.
Urmărește și pagina de facebook.

43Made in RO - Targ de design romanesc - DesignistIoana și Alex la Made in RO – Târg de design românesc, unde au și lansat câteva din bijuteriile colecției Dream.Scapes.

Fotografii: prin Contemporia

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed