Ce zici de ceva DIY pentru weekend-ul acesta? Ideile de bricolaj vin de la Praktiker.

Recent, am fost invitați de magazinul Praktiker să luăm parte la o demonstrație de bricolaj. Nu bricolăm prea des (deși credem în terapia prin bricolaj), pentru că nu avem timp, dar trebuie să vă spunem ca am preluat de la ei câteva idei care să ne ajungă toată vara! Ne-a plăcut mai ales leagănul cu motive tradiționale. Dacă îi adăugăm și spătar, s-ar putea ca de acolo să fie scrise articolele designist.ro vara aceasta :).

Praktiker 7Praktiker, unul dintre cele mai iubite brand-uri de Do It Yourself, în parteneriat cu Breslo.ro – comunitatea de handmade din România, a organizat, în perioada 28 aprilie-26 mai 2015, concursul ”DIY Practic”. Evenimentul de decernare a premiilor a avut loc în magazinul Praktiker Militari, bucurându-se de participarea pasionaţilor de DIY.

Praktiker 3Finaliştii concursului au pus în practică, în cadrul evenimentului, proiectele pentru care au fost selectați, având la dispoziţie materiale în valoare de 300 RON, disponibile în magazinul Praktiker. Fiecare finalist a fost sprijinit în replicarea proiectului câştigător de către o echipă de susţinători, formată din jurnalişti, bloggeri şi alţi invitaţi la eveniment, reușind să construiască o atmosferă plină de bună dispoziție.

Praktiker 6 Praktiker 5A fost o plăcere să fim parteneri cu Breslo.ro și să susținem ideile inovatoare ale participanților acestui concurs, care sunt de fapt și clienți ai magazinelor Praktiker. Concursul a oferit șansa punerii în practică a celor mai creative idei pentru casă, cu siguranță inspiraționale pentru toți oamenii care simt nevoia unei schimbări în locuinţele lor sau care doresc pur și simplu să realizeze ceva constructiv.

Frumuseţea proiectelor de DIY constă în creativitate prin ideea in sine, uşurinţa în realizare şi mai ales satisfacţia lucrului realizat cu propriile mâini. Susţinem proiectele homemade şi avem la dispoziţie o varietate impresionantă de produse care să faciliteze punerea în practică a celor mai îndrăzneţe idei pentru acasă”, a declarat Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Praktiker 4

În cadrul concursului DIY Practic fiecare participant a avut dreptul la înscrierea a trei proiecte. Acestea au putut fi prezentate prin orice tehnică vizuală dorită de participanți și însoțite de un text descriptiv al pașilor necesari pentru punerea în practică a ideii.

Praktiker 8Leagănul “Miorița”, autor Luiza Popescu. Este dintr-o scândură de lemn decorată cu motive tradiționale, pictate cu vopsea acrilică. Corzile sunt de alpinism, iar prinderea se face prin carabine.

Cei 5 câștigători au cedat drepturile de utilizare a obiectelor pe care le-au creat în cadrul evenimentului către Praktiker, pentru a fi expuse și promovate pe o perioadă de până la 1 lună în magazinele Praktiker.

În prezent, Praktiker are 28 de magazine în ţară şi în Bucureşti și se bucură de recunoștința și aprecierea clienților pentru gama extinsă de produse, aceștia având la dispoziție o ofertă cu peste 40.000 de opțiuni, dar și pentru calitatea acestora.

Praktiker 1 Două oglinzi cu rame din feliuțe de lemn. Autor: Luiza Popescu.

Praktiker 2 Un suport pentru ghivece de flori pentru o grădină mai nonconformistă. Este realizat din țevi din PVC. Autor: Deak Boldiszar. Poate ai mai auzit de el pe designist.ro, când ți-am prezentat căsuța aceasta

Praktiker 92 în 1 – și lampadar, și cuier. Autor: Mădălin Căzănaru

Fotografii: via Praktiker

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed