Ele* printează proiecte tehnice în format mare, cu precizie și economie. Voi?

Noi, la Designist.ro, credem în echilibru și în adaptabilitate. Aplicate în proiecte, în povești, în general. Și credem în idei care știu să balanseze fin folosirea resurselor și plusurile pe care le creează în contrapartidă. Stai liniștit, nu facem teoria valorilor astăzi. De fapt, vorbim despre ceva care sigur o să-ți placă dacă ești arhitect sau designer și ai nevoie de un pic de ajutor…tehnic când îți pregătești prezentările: despre imprimante.

Dar nu despre imprimante obișnuite, ci despre imprimantele tehnice profesionale Epson, care se potrivesc de minune cu declarațiile noastre de la început: da, consumăm hârtie, dar compensăm cu un design economic din punct de vedere al energiei și resurselor, ambalarea minimală, cartușe cu cerneală reciclabile și rezultate foarte precise. Primesc votul nostru – teasing: așa că am pregătit și un concurs Epson – stai cu ochii pe Designist.ro pentru detalii.

*da, ele din titlu sunt imprimantele 🙂 

Compania japoneză Epson are o istorie de aproape 80 de ani și un portofoliu de produse care se desfășoară pe ecrane întregi dacă dai click – Epson a lansat chiar și prima mini imprimantă digitală din lume! De data asta, însă, o să-ți povestim despre seria de imprimante SureColor™ SC-T, câștigătoare ale Red Dot Award și iF Design Award 2019 și maestre ale tipăririi de mari dimensiuni, pentru proiecte tehnice cu multe detalii.

SureColor SC-T3100N & SureColor SC-T3100N

SureColor SC-T3100N

Începem la dublu: imprimantele SureColor SC-T3100N (disponibilă în versiune de birou – fără stand) și SureColor SC-T3100 (disponibilă în versiune cu stand inclus) sunt destinate studiourilor, fie ele de arhitectură sau design, și agențiilor de publicitate. Iar asta se vede din lista de caracteristici: sunt imprimante tehnice de format mare și de nivel profesional, de care ai nevoie ca să printezi desene CAD, cu dimensiuni de până la 24 de inci (A1), în 4 culori – apropo, rezoluția maximă de listare este de 2.400 X 1.200 DPI.

Red Dot Award 2019 aprobă! Epson SureColor SC-T3100N și SureColor SC-T3100 au câștigat premiul  „Red Dot: Best of the Best” 2019 la categoria Design de produs. 

De nuanțele intense de negru și liniile precise ale documentelor tehnice printate cu SC-T3100 și SC-T3100N sunt responsabile cernelurile UltraChrome XD2, pe bază de pigment. Asta înseamnă și că printurile sunt rezistente la apă și la sublinierea cu markere, de exemplu, în timp ce cernelurile standard se pot întinde pe hârtie. În plus, tehnologia unică de verificare a duzelor (NVT) scade la minimum erorile de imprimare. Unde mai pui (hint: oriunde) că sunt cele mai mici imprimante din gama tehnică Epson 🙂 .

SureColor SC-T5100

Avansăm un pic în seria SureColor, cresc dimensiunile proiectelor printate. Imprimanta tehnică SureColor SC-T5100 tipărește cu acuratețe desene CAD cu multe detalii și dimensiuni de până la 36 de inci. Are standul inclus, iar cerneala UltraChrome XD2 pe bază de pigment asigură nuanțe intense și linii dense, ideale pentru fișe tehnice. Viteza de printare: 31 de secunde monocrom & color, rezoluție: 2.400 X 1.200 DPI

SureColor SC-T3400

Things are getting serious: SureColor SC-T3400 ți se potrivește pentru imprimarea CAD, a schițelor arhitecturale, tehnice, inginerești sau GIS. Dimensiuni maxime: 24 inci, rezoluție: 2.400 X 1.200 DPI. Cernelurile UltraChrome XD2, pe bază de pigment își fac treaba și aici, iar viteza de printare scade: 25 de secunde monocrom & color.

SureColor SC-T5400

Cum sună asta: poți tipări 150 de metri fără să schimbi rola de hârtie! ? Este doar una dintre caracteristicile imprimantei tehnice Epson SureColor SC-T5400 cu stand inclus. Adăugăm viteza de printare de 22 de secunde monocrom & color și capacitatea rezervorului de cerneală de 350 ml. În target-ul ei stau imprimarea CAD, a schițelor arhitecturale, tehnice, inginerești sau GIS.

Sure-Color SC-T5400M

Am lăsat pentru final crème de la crème – proaspăt lansată în septembrie, imprimanta multifuncțională Sure-Color SC-T5400M este double trouble-ul seriei Epson: are un scanner/copiator integrat, care se alimentează simplu, prin partea de sus, și de care te poți folosi ca să îți dublezi digital planurile, schițele, hărțile vechi pe care le-ai salvat doar pe hârtie. Cu ajutorul scannerului, poți converti documentul în fișier electronic și îl poți reimprima. Plus: îl poți revizui, completa manual și reprinta de mai multe ori. Perfect dacă lucrezi în construcții sau în reproducerea de imagini.

Ecranul LCD tactil color, de 4,3 inci, te ajută să controlezi mai ușor comenzile, iar imprimanta este capabilă să elimine erorile de imprimare, cutele și umbrele în timpul scanării.

Stai cu ochii pe Designist.ro pentru detalii legate de concurs! 🙂 

Imagini: prin Epson

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed