Fashion stories la Made in RO – Târg de design românesc, weekend-ul acesta

Într-un episod din 1999, Ally McBeal, simbolul cinematografic al femeii foarte sensibile care se autodepășește zilnic, spunea, copleșită: “Uneori îmi doresc să mă închid în casă. Dar asta ar însemna să nu mai am unde să-mi port rochiile!” 😀

Noi suntem de acord: o rochie, o eșarfă, o broșă frumoasă ne ridică moralul și ne ajută să ne facem și zilele mai frumoase. Așa că, pentru Made in RO – Târg de design românesc, ediția #8, am pregătit o selecție a câtorva dintre cei mai interesanți designeri români de fashion. Vă așteaptă cu toții weekendul acesta, pe 17&18 decembrie, la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor nr. 5, chiar în Piața Unirii, pe Splai.

Made-in-RO-#8_Christine-on-the-clouds

La sfârșitul unui an încărcat și plin de planuri mari, credem că e timpul pentru un pic de lejeritate. Dacă o combinăm și cu senzualitate discretă, și cu delicatețe, atunci ajungem la rochiile Christine on the Clouds. Lucrate din țesături naturale, ușoare și moi, cât să simți că plutești, rochiile vor veni la Made in RO #8 în colecția “Beyond the Edge”, care are prețuri cuprinse între 195 și 585 lei.

Made in RO #8_Livia Coloji

Zilele trecute v-am povestit despre minunățiile ceramice arse în cuptor special pentru Made in RO #8. Azi punem din nou sub reflector porțelanul, dar sub o altă formă, aceea a broșelor create de Livia Coloji împreună cu un bijutier local. Pe noi ne-au cucerit! 🙂

Made-in-RO-#8_Ana-Hodoiu

Pentru cele care visează la o călătorie spre tărâmuri mai însorite, dar n-ar spune nu nici unui accesoriu care să le încălzească, trebuie să îți treci pe lista de cadouri colecția Bombon semnată de Ana Hodoiu. Sunt inspirate din culorile Madagascarului și sunt lucrate din alamă și lână împâslită, special ca să dea și un pic de cool, și un pic de warmness.

Made in RO #8_Marie Nouvelle

Dacă te-a fermecat vreodată o pictură așa tare încât ai fi vrut să o porți cu tine mereu, eșarfele Marie Nouvelle sunt făcute pentru tine. Au fost create de artista Maria Dermengiu ca să integreze arta în viața de zi cu zi și reproduc picturile semnate de Maria pe lână și cașmir. Ni se pare că sunt la fel de electrizante ca noul început de an! 🙂

Made in RO #8_Sonjaline

Arta aplicată este și elementul central al brandului Sonjaline. La Made in RO #8 vei găsi eșarfe și alte accesorii fashion, toate realizate prin transpunerea digitală a picturilor pe țesături naturale.

Made-in-RO-#8_Don-Papillon

Cine spune că feminitatea înseamnă numai materiale diafane și pasteluri? Don Papillon îți propun o variantă ingenioasă de a-ți accesoriza ținutele: papioanele lor unisex, care salvează bucățile de lemn exotic rămase în urma creării pieselor de design interior și le dau un nou scop. Fiecare piesă este șlefuită, gravată și cusută în peste 10 ore de lucru manual! Și pe bună dreptate: e nevoie de timp ca să arăți atât de groovy! 🙂

Made-in-RO-#8_Twigs-and-Bark

Dacă ai nevoie de ochelari ca să poți să observi în amănunt toate frumusețile de la Made in RO #8 sau dacă ți se pare că piesele designerilor sunt așa de strălucitoare că ți-ar fi de folos niște ochelari de soare ca să nu te orbească, avem noi o sugestie: ramele Twigs and Bark. Sunt create din lemn de mahon, nuc european, cireș european și frasin, sunt foarte ușoare, iar finisarea lor este făcută exclusiv manual, în funcție de forma anatomică a feței. Așa că nu-ți face griji: sigur o să ți se potrivească de minune!

Made-in-RO-#8_Noah

În cazul în care de săptămâna viitoare, după Made in RO #8, o să ți se pară că timpul trece mai repede și nu mai reușești să rezolvi prea multe lucruri, nu-ți face probleme. Înseamnă doar că și ție ți-au plăcut foarte tare ceasurile Noah, că ai ales unul și că de atunci ți-l tot admiri. 🙂 Noi recunoaștem, ne plac foarte mult: de la designul minimalist la lemnul natural finisat cu mare atenție și pasiune, sunt piese esențiale ale puzzle-ului unei apariții fashionable. Unde mai pui că pot fi complet personalizabile, deci o să arate exact așa cum vrei tu.

Made in RO targ de design romanesc

Invită-ți prietenii la Made in RO #8! 

Cu poveștile fashion – colecția extinsă – te întâlnești la Made in RO – Târg de design românesc, ediția #8, weekend-ul acesta, la Impact Hub Bucharest (str. Halelor nr. 5) – chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Let’s Made in RO, ho ho ho! Poți da join la event aici.

mir-2016_600x400

Fotografii: prin designerii prezentați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed