Feeder sound: Transmisiune Intergalactică, un EP disponibil pe vinil cu design inclus

În ultimul an, redacția noastră de acasă a avut multiple coloane sonore. E drept, cele mai multe online, dar cele care și-au găsit sursa în offline au fost în mare parte old school, la pick up, de pe vinil. Așa că vestea prietenilor de la casa de discuri feeder sound vine la țanc: au lansat recent EP-ul „Transimisiune Intergalactică” creat de Oana, exclusiv pe vinil. Discul conține trei piese minimal concepute cu ritmuri și texturi profunde și futuriste, gata să-i conducă pe ascultători într-o călătorie în spațiul interior și exterior.

Piesa care dă titlul EP-ului, „Transmisiune Intergalactică”, se întinde pe întreaga parte A, o compoziție captivantă care depășește 10 minute, dezvăluind o secvență de tobe cu ritm constant, amestecată lin cu atmosfere de fundal vaste, în continuă evoluție și efecte spiralante. Prima melodie de pe partea B, „Conexiuni Astrale”, este o piesă hipnotică care se concentrează pe elementele sale percutante și pe linia de bas puternică, oferind un sunet variabil, acumulări de tensiune și sample-uri vocale puternic modulate, pentru a evoca o dimensiune din altă lume. „Holograma” schimbă tempo-ul și propune un ritm pozitiv, infuzat cu aranjamente funky și un univers sublim de micro-pattern-uri electronice.

EP-ul produs de Oana urmează seriei de evenimente live streaming care a avut loc în 2019, unde a dezlănțuit sunete magice și captivante într-unul dintre episoade, alături de artista vizuală Livi Po, care a realizat o sesiune de pictură live. Opera de artă creată de Livi Po este acum prezentată pe coperta EP-ului „Transmisiune Intergalactică”. Cele trei piese sunt masterizate cu atenție de Pheek. EP-ul „Transmisiune Intergalactică”, este distribuit exclusiv de Vinyl Future.

Imagini: prin feeder.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed