Găsește-ți perechea de pantofi unici la Ana Pârvan, noul magazin-atelier din #Carol 59

Ana Pârvan este noul magazin-atelier din #Carol 59 (București), unde vii să găsești acea pereche de pantofi unici, pe care îi ai în minte atât de clar, dar pe care nu îi găsești în realitate. Aici, imaginația ta capătă o formă concretă, la un preț onest: din cele peste 400 de variante de piele, sigur găsești o combinație care îți place și îți personalizezi o pereche de pantofi lucrați manual.

ana Pârvan - Designist (20)

Sub numele Ana Pârvan nu este doar Ana, ci și soțul ei, Iulian, și Adina Antonie, cea care s-a ocupat de promovarea brandului de la bun început și care, din martie anul acesta, a devenit Managing Partner. Mâinile Pârvan se ocupă de pantofii tăi unici și personalizați așa cum ți-i dorești. Pe Adina ai șanse mari să o întâlnești în magazinul din Carol 59 pentru că ea, ca om de comunicare, preferă să ia pulsul la fața locului. Îți poate spune insight-uri despre povestea pantofilor Ana Pârvan, așa cum ne-a spus și nouă când le-am trecut pragul, sau poți să te consulți cu ea pentru o combinație de culori jucăușe.

Cei trei formează o echipă cu un entuziasm molipsitor, mereu gata să te surprindă cu alte modele și culori. S-au cunoscut în 2014, s-au plăcut, iar din 2015 a devenit clar că vor porni o afacere împreună.

Ana Pârvan - Designist (13)

Botine din colecția AIA au fost create de Ana, Iulian și Adina. Costă 500 lei.

Ca să îți faci o idee despre modelele de pantofi încă de acasă, vizitează-le pagina de facebook, unde găsești inspirație pentru combinații de culori și chiar imagini ale mostrelor din care poți să alegi. Cu ideea conturată în minte, mergi să probezi pantofii și să îi comanzi în showroom-ul din Carol 59, iar în zece zile lucrătoare sunt ai tăi. Pantofii Ana Pârvan au stârnit inclusiv interesul clientelor din afara țării care au făcut deja primele comenzi. Tocmai de aceea, în momentul de față, prioritatea lor este lansarea site-ului.

Ana Pârvan - Designist (11)

Adina: Expediem bucuroşi pantofi în orice colţ al lumii! În prezent, din Carol 59 pleacă pantofi spre românce din Londra, Paris sau America, iar pentru ediţia specială, pe care am lansat-o de 1 Decembrie, am primit cereri şi de la doi americani. 

Pantofii Ana Pârvan: început de drum

Ştiaţi în ce va băgaţi – antreprenoriat cu magazin la stradă? 🙂 Cât de mult a contat entuziasmul şi cum se văd acum aşteptările iniţiale?

Niciunul dintre noi nu ştia ce urmează, dar tocmai asta este şi frumuseţea acestei aventuri. Uitându-mă în urmă, cred că ne-am fi panicat dacă am fi ştiut cu adevărat ce ne aşteaptă, aşa că e mai bine că nu am ştiut. Entuziasmul a contat şi contează încă enorm, este un fel de motor al echipei noastre. Nu cred că poţi să lucrezi 12 ore pe zi, timp de 6 luni, fără să fii entuziasmat. Tot entuziasmul este cel care ne face să nu ne panicăm când ne gândim că şi de aici înainte vom munci cel puţin la fel de mult şi în acelaşi ritm.

Ana Pârvan - Designist (12)

ana parvan - designist (26)

Cine spune că dreptul trebuie să fie simetric cu stângul? Pantofi într-o notă funky, 250 lei.

În ceea ce priveşte aşteptările iniţiale, o parte dintre ele s-au împlinit. 🙂 Avem un magazin foarte frumos, care, mie personal, mi se pare, fără nicio exagerare, cel mai cool magazin de pantofi din Bucureşti, şi care ne este drag şi nouă, şi clientelor noastre. Avem cliente care apreciază designul şi calitatea produselor noastre şi tot mai multă lume ştie de noi.

Se simte că punem bazele foarte solide ale unui brand frumos, iar noi exact asta ne-am dorit. Desigur, avem şi zile mai grele, dar preferăm să nu ne încărcăm cu ele şi să luăm doar părţile bune ale lucrurilor.

 Pantofii potriviți pentru petrecerile din decembrie sunt în #Carol59

O nouă ediție limitată în #Carol59

De când creează Ana şi Iulian pantofi personalizaţi, înainte de existenţa Ana Pârvan? Suntem foarte curioşi, pentru că experienţă lor vastă e vizibilă în toate detaliile produsului.

Aş zice că amândoi creează pantofi dintotdeauna. 🙂 Mai exact, Iulian a învăţat să facă pantofi la 16 ani, deci are o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, timp în care a trecut de la ucenic, la şef de secţie şi apoi la proprietarul unui atelier. Ana are, de asemenea, foarte multă experienţă în domeniu, a început ca ucenic într-un atelier în care s-au şi cunoscut şi îndrăgostit.

Ne plac modelele cu mai multe întrebuințări. Acesta, de exemplu, poate fi folosit și ca cizme, și ca ghete. Costă 500 lei.

Clienţii vin, văd modele deja create şi încep să-şi exprime opţiunile. Cât de mulţi aleg să-şi personalizeze modelele expuse în magazin? Te întrebăm pentru că modelele expuse sunt deja foarte fin personalizate. 🙂

Lucrăm împreună la combinaţiile de culori şi încercăm să le prezentăm clientelor noastre variante cât mai interesante ale modelelor pe care le avem. În funcţie de starea de spirit a fiecăreia şi de inspiraţie, doamnele aleg din variantele prezentate sau creează singure combinaţii care ne uimesc uneori şi pe noi. Avem peste 400 de variante de piele în magazin, aşa că oricine îşi poate crea o pereche unică de pantofi.

 Încălțările potrivite pentru jungla urbană sunt în #Carol59. „Leoparzii” sunt 440 lei. 

 

Ana Parvan 2

Le poți avea în orice culoare preferi.

Pregătiţi o colecţie specială de sărbători? Cu ce noutăţi ne aşteptaţi în magazin?

Tot timpul avem noutăţi în magazin. Aproape în fiecare săptămâna avem culori noi de piele sau un model nou de geantă sau încălţări. Pentru sărbători, propunerile noastre sunt câteva nuanţe de glitter, din care pot fi realizate sandale, pantofi sau poşete plic.

Pantofii pot fi purtați cu sau fără franjuri, pentru că sunt detașabile. Costă 320 de lei. 

Şi, pentru că ne-a uimit numărul mare al mostrelor şi culorilor din piele din care putem alege în magazin, suntem curioşi de unde vin acestea, de unde vă “aprovizionaţi” constant?

Iulian este cel care se ocupă de aprovizionarea cu piele. Lui îi plac foarte mult culorile, aşa că uneori face chiar şi imposibilul pentru ca în magazinul nostru să existe cele mai speciale nuanţe de piele. Cele mai multe variante de piele sunt din Italia.

ana Pârvan - Designist (21)

Stiletto’s cu toc de 6 cm sunt perfecți pentru o zi la birou. În maxim 10 zile lucrătoare pot fi ai tăi.

Adina ne-a spus și povestea conturării magazinului-atelier

Spațiul în care se află magazinul atelier a suferit modificări serioase într-un interval scurt de timp. Când l-au preluat, acolo era o fostă cofetărie cu laborator propriu, într-un stadiu de degradare, care presupunea multă muncă pentru o față nouă și fresh. Acum, după cosmetizări profunde, se află un magazin de pantofi cu „laborator propriu”, într-un stil industrial, dar în același timp primitor. Pentru amenajare au colaborat cu Zest Collective, care le-a livrat în timp scurt un proiect creativ, pe măsura așteptărilor. Pe Ina Leonte, co-fondatoarea Zest Collective, ai mai întâlnit-o pe Designist.ro.

626   Before 

Ana Pârvan - Designist (16)

After

642

Before

081

After

Ne-ai povestit deja că nu v-a fost greu să găsiţi acest spaţiu, ba, din contră, vestea că se eliberează v-a făcut să grăbiţi planurile magazinului. Cum a fost experienţă renovării & reamenajării lui? Vă aşteptaţi la toate “surprizele” ce apar în acest proces?

Cred că spaţiul din #Carol 59 a fost să fie al nostru. Planul era să deschidem magazinul în septembrie sau octombrie, dar începusem să ne interesăm de spaţii la începutul lui aprilie. Pe 21 aprilie am trecut cu totul întâmplător pe Bulevardul Carol şi am văzut că era un spaţiu liber. Le-am spus Anei şi lui Iulian despre el şi am început să-l negociez, recunosc, la început mai mult în joacă. Pe 24 aprilie, când tocmai ce aterizasem la Paris, joaca aceasta s-a transformat în ceva cât se poate de serios, pentru că am ajuns la un acord cu proprietara spaţiului. Pentru mine, a fost ca un fel de cadou pe care universul mi l-a făcut fix când am împlinit 33 de ani.

Experienţa renovării şi a reamenajării magazinului a fost ca o cursa cu obstacole, din care am ieşit mai puternici, care ne-a făcut să ne dăm seama de tot ceea ce putem realiza împreună şi care ne-a consolidat şi mai tare echipa.

Ana Pârvan - Designist (1)

 

În primul rând a fost o provocare să găsim o echipa de arhitecţi care să ne livreze un proiect de amenajare în doar câteva zile. O prietenă mi-a spus de echipa Zest Collective şi primul brief s-a întâmplat la telefon, pe 27 aprilie, în timp ce aşteptăm să intrăm la Louvre.

Al doilea brief l-am trimis pe e-mail, într-o noapte, dintr-o cameră de hotel. Pe 2 mai ne-am întors de la Paris, am semnat contractul de închiriere, iar pe 6 mai ne-am întâlnit pentru prima dată cu fetele de la Zest Collective, iar ele ne-au prezentat proiectul. Nu le văzusem niciodată până atunci. Din acel moment a început propriu – zis amenajarea, iar pe 15 iunie am deschis uşa magazinului.

Ana Pârvan - Designist (2)

Niciunul dintre noi nu s-a aşteptat ca “surprizele” de care ziceţi să fie chiar atât de multe, dar am învăţat enorm în tot acest timp.

Pentru vacanță, ieșirea în oras sau o plimbarea în parc, ia cu tine un rucsacul argintiu, din piele moale și  rezistentă, un accesoriu cool pentru orice ținută. Costă 350 lei.

Vreun obstacol care v-a dat bătăi de cap în timpul lucrărilor? Aţi vrut să fie ceva altfel tratat?

Toată partea de implementare ne-a dat bătăi de cap pentru că nu eram pregătiţi pentru a deschide un magazin şi niciunul dintre noi nu avea această experienţă. Proiectul iniţial era chiar şi mai spectaculos, dar a trebuit adaptat pentru că ne depăşea bugetul. Iniţial, parchetul era din plută şi cred că ar fi arătat fabulos în spaţiul nostru, dar ne depăşea mult bugetul. De asemenea, am simţit nevoia de a avea un element de branding în interiorul magazinului, aşa că idea de a avea logo-ul mare, pe perete, îmi aparţine. De-a lungul amenajării, au mai fost materiale, furnizori sau soluţii ce păreau imposibil de găsit, dar ne bucurăm că am reuşit până la urmă să găsim o variantă pentru orice și, foarte important, într-un timp atât de scurt.

Ana Pârvan - Designist (6)

Care sunt paşii următori pentru voi: lansarea site-ului, lansarea unor colecţii noi sau noi categorii de produse din piele?

Lansarea site-ului este, în momentul de faţă, prioritatea noastră. De asemenea, lucrăm intens la colecţia de primăvară, care va fi spectaculoasă. Suntem siguri că, la un moment dat, vor apărea şi alte categorii de produse din piele în Carol 59, dar deocamdată ne concentrăm pe acestea. Toate la timpul lor.

Dacă sunteți curioși cum arată pantofii Ana Pârvan, cu un aer primăvăratic, vă prezentăm mai jos o serie de imagini ale lor. Am ales variante strălucitoare ca să nu uităm totuși că urmează petrecerile de Revelion :-). Toate modelele sunt disponibile pentru comandă:

ana parvan - designist (6)

Sandalele perfecte pentru rochia de Revelion

ana parvan - designist (4)Pantofii tip Oxford shoes pot fi asortați la pantaloni, rochii sau fuste funky. Îi poți purta la birou, cu o ținută sobră, dar și la o petrecere cu prietenii, în combinație cu un outfit ultracolorat.

 

 

ana parvan - designist (5)Cool wardrobe must have  ana parvan - designist (1)Pantofi din piele argintie, fac parte din colecția de anul acesta. Au tocul de 8,5 cm și costă 350 lei. 

Așa cum îți spuneam, după vizita virtulă de pe pagina de facebook, fă-le o vizită reală pe Bd. Carol 59.

Fotografii: Ana Pârvan

3 Comments

  1. Andra

    Nu recomand!!! Calitate foarte proasta, am achizitionat o geanta iar dupa 8 luni s-a rupt fermoarul si lanturile s-au facut urate, aveau culoarea rugini. Am mers din nou la ei pentru a-mi inlocui ceea ce s-a deteriorat, au acceptat sa imi schimbe totul dar surpriza a fost ca fermoarul era acelasi, reasamblat pentru a functiona dar rupt. Acesta situatie denota lipsa de respect fata de clienții lor.

  2. Popescu Geta

    Găsesc incaltaminte făcută din piele netăbăcită cu crom ? Mulțumesc

  3. Designist.ro

    Cel mai bine ar fi să îi întrebi pe cei de la Ana Pârvan.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed