GIS 2013: Luxury Interiors, cu Esat Fisek, câștigătorul International Property Awards

Esat Fisek va susține o prezentare despre Luxury interiors în cadrul celei de-a treia ediții a Expoconferinței Internatională de Arhitectură de Interior, Design și Iluminat GIS, ce se va desfășura în perioada 27-28 mai, la JW Marriott Grand Hotel.

Esat FISEK este co-fondator și Design Principal în cadrul Esat Fisek Interiors din Istanbul. În luna ianuarie a câștigat premiul “Best Retail Interior” din cadrul International Property Awards 2013, cu proiectul Mucevher Exclusive Jewellery Store.

esat_fisekEsat Fisek

Mucevher Exclusive Jewellery Store3Proiectul Mucevher Exclusive Jewellery Store, cu care a câștigat “Best Retail Interior” din cadrul International Property Awards 2013.

Mucevher Exclusive Jewellery Store4

6 workshop-uri de arhitectură de interior și design la GIS 2013

Arhitecți și designeri de renume internațional vor susține workshop-uri specializate de arhitectură de interior si design în cadrul Expoconferinței Internationale de Arhitectură de Interior, Design și Iluminat GIS.

David ATKINSON, triplu câștigător al Marelui Premiu Lighting Design Award, va susține pentru prima oară în România, un workshop despre LIGHTING DESIGN.

Workshop-urile vor avea ca tematică: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

Mucevher Exclusive Jewellery Store5Mucevher Exclusive Jewellery Store

Mucevher Exclusive Jewellery Store6

GIS 2013 este singurul eveniment din România specializat în arhitectură de interior, design și iluminat și face parte din seria de evenimente internaționale specializate în domeniul arhitecturii, organizate în colaborare cu Ordinul Arhitecților din România.

Evenimentul aflat la a treia ediție se adresează arhitecților, designerilor, proiectanților, inginerilor de instalații și de lumini, proprietarilor și managerilor de hoteluri și restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri și clădiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu soluții pentru interioare și tuturor celor interesați de arhitectură de interior și design.

Mai multe despre GIS 2013 la www.iegis.ro.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed