GivingTuesdayNow: de 1 mai mergem la mare și bine facem

Sigur, e o perioadă a adaptărilor, așa că marea de anul acesta va fi doar virtuală. Binele, însă, va fi pe bune 🙂 . Este inițiativa GivingTuesdayNow la mare, care se va desfășura online, pe Facebook, între 1 și 5 mai, ca un festival reinventat: concerte pe plajă, la care poți participa cu un bilet simbolic – o faptă bună pe care vrei s-o faci pe parcursul festivalului 🙂 .

GivingTuesday este o mișcare globală dedicată generozității, care ne încurajează oamenii, organizațiile neguvernamentale, instituțiile și companiile să ajute la transformarea comunităților din care fac parte. Ediția specială GivingTuesdayNow va avea loc în peste 65 de țări din întreaga lume.

Evenimentul va debuta porni pe 1 mai cu un live de pe plajă și se va încheia pe 5 mai cu un concert online susținut de 6 artiști din România: Dan Byron, Lucia, Teodora Moroșanu de la Rockabella, Radu Osaciuc de la Dimitri`s Bats, Doru Pușcașu de la Om la Lună și Cătălin Milea. Iar pe pagina de Facebook event a festivalului, poți povesti ce planuri generoase ai pentru 1-5 mai: de la o mică donație în bani către o cauză sau cumpărături pentru vecinul de la 4, până la o donație de sânge, o pagină de strângere de fonduri pe galantom.ro sau o acțiune de voluntariat în cartier.

În plus, toate faptele bune vor fi ilustrate de artistul grafic Andrei Pacea, aka Născut de ziua mea, sub formă de bilet de acces 🙂 .

„Vrem ca prin ilustrarea gesturilor de bine să avem la finalul celor 5 zile o hartă a generozității. Un memento din această perioadă grea prin care trecem, dar și o dovadă că solidaritatea și bunătatea, împreună cu respectarea măsurilor de protecție, sunt cele care ne vor scoate din această criză”, a spus László Bodor, Cofondator al Asociației Envision și inițiator al mișcării #givingtuesday în România,

Evenimentul este organizat de Asociația Envision, susținut de Overground România, Diud, Club Expirat și cântat de Radio Guerrilla.

One Comment

  1. Mihaela

    Ce idee bună! Felicitări!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed