Grand Plaisir – o salată mixată french style de Chef Nicolai Tand

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography Ne place de Nicolai Tand, omul și chef-ul. Ne place de omul care a avut curajul să plece în lume ca să-și găsească menirea, dar și să se întoarcă acasă pentru a o lua de la zero și a da mai departe ceea ce-a învățat. Ne place de bucătarul sofisticat (consecință a perioadei sale franceze), care, la o adică, nu se dă la o parte de la a aduce mai aproape de oameni un gust bun și ingrediente sănătoase într-o salată de la McDonald’s.

După ce, de-a lungul timpului, am încercat câteva rețete de pe site-ul său (Dorada cu morcovi în unt și aromă de vanilie este un deliciu!), am zis, într-o fugă dintre două întâlniri, să încercăm Grand Plaisir, noua salată de la McDonald’s, pentru mici și mari.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Și așa am ajuns la evenimentul de lansare a salatei a la Chef. 🙂 Nicolai a făcut o demonstrație live de preparare a salatei, care conține numai bunătăți. Grand Plaisir by Nicolai Tand este combinația rafinată de brânză franțuzească, piept de pui fraged la grătar, apio, roșii cherry și bacon crocant, pe un pat de salată proaspătă.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Felul în care Nicolai pronunță “Grand Plaisir”, cu un accent franțuzesc de invidiat, a fost pentru noi ca un condiment secret al salatei. 🙂 Am aflat că e un produs în ediție limitată, de vară, deci o poți gasi la McDonald’s doar în perioada 11 iulie – 30 septembrie 2015.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

“Grand Plaisir este exact așa cum trebuie să fie o salată: are ingrediente proaspete și gustoase, texturi diferite, dar care împreună formează o combinație rafinată de vară. Sunt încântat că anul acesta am dus colaborarea cu McDonald’s mai departe și am creat o salată franțuzească, perfectă pentru un prânz relaxat, în care ingredientul meu secret este dragostea pentru gătit”, ne-a spus Chef Nicolai Tand.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

2 Comments

  1. Nicolai Tand

    Va multumesc pentru aprecieri. 🙂 Si mie imi place de voi! 🙂

  2. Designist

    Multumim, Nicolai! Ne bucuram ca te inspiram 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed