Hai la Découverte – o serie de evenimente dedicate designului și business-urilor HoReCa

Café Découverte, prima întâlnire dintr-o serie de evenimente dedicate colaborării dintre design și industria ospitalității, un proiect 441 Design Powerhouse, are loc pe 27 și 28 mai, la Atelier 030202, din București (Strada Sfânta Vineri 11).

Organizată în cadrul Romanian Design Week 2023, Café Découverte (un café éphémère) pune pe masă cafeaua de specialitate și invită două industrii strâns legate – cea a designului și cea a cafenelelor – la o discuție despre cum se influențează reciproc, cum pot să colaboreze mai bine și cum pot contribui, împreună, la evoluție.

Îi vom avea invitați pe: Bogdan Georgescu (Mabo Coffee Roasters), Răzvan Popa (Boiler Coffeeshop), Teodora Pitiș (Sloane Coffee), Bogdan Ciocian (Meron) și Vlad Drînceanu (Bad Habits).

Découverte este o platformă pentru inspirație și conversație, marca 441 Design Powerhouse. Un experiment al imaginației, un moment de gândire profundă pentru mințile creative, un dialog despre provocările prezentului și despre cum poate contribui designul la conturarea de viitoruri alternative în industria ospitalității.

“Ne-am dorit să fie un loc foarte social, foarte deschis și nu neapărat convențional, un loc cu adevărat prietenos. Ideea de a aduce oamenii împreună cu cafeaua și designul a fost concluzia firească. Elementul central este o masă comună mare, aproape disproporționtă, de formă ovală, vopsită în albastru, care dă un twist sentimentului de grandoare.
Cafeaua este unul dintre cele mai vechi moduri de a socializa și a găzdui o cafenea înseamnă a sărbători legătura dintre oameni”, ne spun organizatorii.

Programul Café Découverte

Sâmbătă (27 mai) & Duminică (28 mai)
11:00 coffee & friends
13:00 panel talk
15:00 coffee & more

Participarea este gratuită în baza înscrierii. Mai multe detali aici: https://decouverte.441designstudio.com/

Facebook event aici.

441 Design Powerhouse este o agentie de creație specializata în branding, design graphic și arhitectură de interior, dedicat dezvoltării experiențelor care generează legături emoționale între proiecte și publicul lor. Gândirea independentă şi abordarea axată pe om le permit să construiască proiecte relevante, cu impact pozitiv pentru businessurile clienților. Cred în lucrurile impecabil făcute, fie că e vorba de o amenajare, de o identitate vizuală sau de un cappuccino.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed