Home Fitness sub forma unui dulap şi a unei mese!

Când vine vorba de fitness-ul de acasă, avem scuze de nepotolit: că nu e timp, că nu e spaţiu, că e greu să te mobilizezi, că oricum nu poţi face mare lucru, că doar nu ai aparate pe pereţi… Ei bine, de-acum avem cu ce: un dulap-spalier şi o masă care întoarsă ne pune la tracţiuni.


În partea de sus, uşa dulapului are goluri prevăzute pentru ca barele să iasă în exterior. Se poate lucra la dulapul-spalier şi când uşa e închisă, şi când e deschisă.

Ideea pieselor de mobilier care includ “aparate” ca la sală aparţine unui studio de design din Cehia, Process, şi a fost pusă în practică în 2009.

Nu numai că şi dulapul, şi masa arată suficient de stylish şi contemporan pentru un dining/living la zi, dar chiar poţi face sport pe bune prinzându-te de mânerele metalice proiectate în afară ale dulapului (care trec prin uşa ce altfel ascunde lucrurile din rafturi) sau de picioarele mesei răsturnate într-o parte.

În partea de jos, dulapul-spalier are rafturi care glisează, numai bune de pus picioarele pe ele la abdomene. Şi, să nu uităm, suficient de încăpătoare pentru haine, pantofi, mărunţişuri. 

Chiar e o masă proiectată solid şi stabil, aşa că nu trebuie să ne facem probleme în timpul exerciţiilor. Iar după, o aducem la poziţia iniţială şi ne aducem un pahar de apă.

Declarăm sedinţa de sport încheiată… pentru astăzi. Nu uitaţi să exersaţi şi mâine 🙂 Foarte serios însă, având în vedere că spaţiul pe care-l ocupă aceste 2 piese e minim, plus rezistenţa şi dublul lor rol, aş lua în considerare acest proiect pentru o mobilă pe comandă la casă sau apartament: Process nu sunt aşa departe, iar dacă vă uitaţi prin proiectele lor de design interior, o să vă placă.

Pentru un lifestyle sănătos, de designist!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed