Și pe loc salteaua se transformă în fotoliu

Am făcut cunoștință cu Vial (un brand german din Aachen) și covorașul lor magic anul acesta, la târgul de mobilă de la Koln. De mult timp căutam ceva atât de practic, simplu, dar și cu design, care să fie și saltea de plajă, dar și preș de yoga sau “scăunel” de picnic în parc ori un loc în plus când îmi chem prietenii la o noapte albă cu filme și popcorn, la mine acasă. Salteluța care devine fotoliul tău de afară a cam făcut furori și chiar a câștigat în 2011 iF design award.

Asortezi culoarea la interiorul tău sau… starea ta de spirit. Tu ce culoare ți-ai alege?

Covorașul Fida este dintr-un material waterproof, Cordura, umplut cu o spumă specială, care îl face foarte confortabil. Are doar 1,8 Kg (L 162 cm/l 114 cm/1 cm), așa că îl poți căra cu tine oriune. Vine într-o husă specială, tot rezistentă la apă.

Designerul Patrick Frey a câștigat cu Vial două premii iF design award: pentru Fida, dar și pentru Nook.

Poți comanda covorașul Fida online pe www.vial-shop.com. Te va costa 209 euro (din care 10 euro sunt taxele de transport).  Poate fi un dar de casă nouă (și mică). Ăsta da, cadou de designist! 🙂

Colțurile părților mai scurte se curbează ușor și se prind către interior. Un arc metalic inserat în material asigură contragreutatea necesară și formează un spătar confortabil.

 Fotografii: prin brandul prezentat

2 Comments

  1. Veronica Avva Interiors

    Foarte tare:))) Vom incerca si noi sa il aducem in Romania:)
    Blogul tau este o adevarata sursa de inspiratie!
    Mersi Elis!!

  2. Elis Popescu

    Veronica, ma bucur ca-ti place! Poate ne si cunoastem la un moment dat. 🙂 Succes!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed