Iepuraşul de Paşte îţi aduce un strop de înţelepciune

Nici noi nu credem în întâmplare 🙂 Aşa se face că exact zilele acestea, când toată lumea se agită cu pregătiri, ouă, cadouri, am dat peste iepuraşii de la Sucita Goodies, care aşa cum numai dragostea la prima vedere ţi-o face, ne-au cam sucit minţile.

Şi totuşi ne-am lăcomi. Nu ne-ar fi de ajuns unul singur, cum nici în viaţă nu ai doar un motto care te ghidează. Nici un visam că Iepuraşul de Paşte poate aduce atâta serenitate… jovial, aşa cum îl ştim. Dar suntem singure că un astfel de mesaj va ţinti înspre zile senine, calme şi line, cu tâlc. Şi ce-ţi poţi dori mai mult decât un sens ascuns, al tău, pe care să-l porţi mereu cu tine?

Nu-ţi lăsa sufletul să zacă!

Aşa cum copiii îşi iau mereu după ei jucăria preferată, fără de care nici nu dorm, nici nu mănâncă, ne-am vedea punând deseori în bagaj un iepuraş care să ne amintească de lucrurile care chiar contează, aşa cum puţine altele (lucruri, oameni, întâmplări) reuşesc. Iepuraşul acesta ghiduş are şi el o cheie spre un tunel unde încep minunile posibile, trebuie doar să-l asculţi 🙂

Ascultă mecanica inimii

Lasă lucrurile să se descurce singure

În tine toate îşi au locul lor

 Da, şi noi avem senzaţia că le cam ştie domnul Iepurilă, a umblat, a văzut multe. Iar acum, dintre tufişurile proaspăt înverzite, nu ştii de unde sare iepurele şi te luminează. Ăsta era şi rolul sărbătorii, nu? Alegem să îl dăm mai departe în mesaje pe care nu le-ai lăsa din mână, care rămân.

V-am zis, i-am lua cu noi în bagaj. De unde sare iepurele, vine şi norocul! Nu se ştie niciodată 🙂

Şi, ca să-l facem invidios pe piticul din Amélie, ne-am poza cu domnul Iepurilă şi vorbele lui de înţelepciune care ne ung pe suflet peste tot prin lume. Chiar, puteţi începe albumul ăsta şi voi. Trebuie mai întâi să scrieţi la Sucita Goodies pentru ei şi neapărat să vă uitaţi şi la celelalte minunăţii handmade. În final, cum ar spune Iepurilă, să nu ne lăsăm sufletele să zacă şi să iubim până la capăt. Pentru că ori găsim un drum, ori facem unul. Paşte fericit! 🙂

Fotografii: Sucita Goodies

2 Comments

  1. nagy

    Frumoși !

  2. Mădălina Georgescu

    Dap 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed