În 2021, deschide-ți un univers nou cu un curs de design interior!

În urma unui an în care lumile ni s-au micșorat, așa că am făcut descoperiri mai degrabă în interiorul nostru decât în locuri noi și nemaivăzute, credem că un cadou inspirat ales înseamnă mai mult ca niciodată. Și nu ne referim doar la acele cadouri care te încântă cu funcționalitatea și estetica lor cool, ci la cadourile-experiență (cum este un curs de design interior), care anticipează ce îți dorești și îți deschid universuri noi.

Am lansat noul calendar de cursuri Creative Learning și ți-am pregătit reduceri Early Bird: la început de an, poți face 🎁 cadou cursul cuiva drag sau chiar ție, cu o reducere de 15% (cursul pentru începători) și de 25% (cursul pentru avansați). Iată mai multe detalii în continuare. 😉

Cursurile noastre de design interior, gândite într-o formulă hibrid online+offline, pentru începători sau avansați, sunt astfel de cadouri: experiențe educative, care au la bază trecerea prin toate etapele amenajării unui interior și metode testate de lucru. Cursurile conțin exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

Anul 2020 ne-a făcut mai atenți la cum arată casele noastre, la spațiul personal, iar un astfel de curs îți testează abilitățile în domeniu, îți deschide noi uși către, de ce nu, un posibil nou drum profesional.

Iată ce ne spune una dintre absolventele Creative Learning:

“Mulțumesc mult pentru curs, m-a ajutat să îmi clarific niște direcții, să înțeleg cum pornesc amenajarea unui spațiu, ce înseamnă stilurile și cum se pot combina. Mi-a deschis apetitul pentru acest domeniu și m-a impulsionat să îmi decorez armonios propriul spațiu – asta a fost intenția mea inițială, de a amenaja un apartament nou în care mă mut și de a armoniza stilul meu și al partenerului. Îmi doresc acum să trec la următorul nivel și să urmez cursul pentru avansați.”

Design interior – modul începători

Un screenshot din timpul derulării cursului. O parte dintre participanți erau online, restul la clasă. Cursul poate fi urmat integral online sau în format hibrid (online + offline). Citește toate detaliile AICI.

Cursul pentru începători este structurat în 12 lecții, online & offline, cu o preponderentă natură practică. Participanții vor trece prin toate etapele amenajării unui interior: de la identificarea stilului și alegerea finisajelor până la schema de iluminat a spațiului. Cursul are loc la București (lecțiile offline) și este susținut în limba engleză, la un nivel conversațional, accesibil.

Cursul este susținut de Martine Claessens, designer de interior de origine belgiană; Martine trăiește de mai bine de 10 ani în România și semnează unele dintre cele mai frumoase proiecte de design interior.

Când are loc: 13 martie – 20 aprilie 2021
🎁 EarlyBird: 15% reducere

Află toate detaliile despre trainer, programă, cost și calendarul de curs AICI.

Design interior – modul avansați

Cursul conține și vizite pe teren.
În fotografii: cursanții ultimei ediții într-o vizită de studiu în București. 

Cursul pentru avansați este structurat în 12 ședințe, online & offline, și pune la dispoziție un inventar complet de resurse. Fiecare cursant va lucra în programul 3D la proiectul său de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget. Subiectul proiectului este un spațiu real, dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, la care cursanții vor avea acces pe durata cursului.

Cursul este susținut de o echipă româno-belgiană formată din trei profesioniști cu expertize diferite, pentru ca experiența ta la curs să fie completă și cât mai conectată la realitatea domeniului designului interior: Martine Claessens, designer de interior, Alexandru Călin, arhitect, și Elis Popescu, jurnalistă și fondatoarea Designist.ro. Mai multe detalii despre traineri aici.

Când are loc: 10 martie – 24 aprilie 2021
🎁 EarlyBird: 25% reducere

Cursul va fi predat parțial în limba engleză și se va desfășura într-o formulă hibrid online și offline. Lecțiile online vor fi susținute prin platforma Zoom, iar lecțiile offline vor fi ținute în clasă, la sediul nostru din București, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică. Bine de știut: pentru cei care nu pot fi prezenți la clasă, lecțiile respective pot fi urmate și online.

Află toate detaliile despre traineri, programă, cost și calendarul de curs AICI.

Dă-ne un semn! Ne poți scrie la contact@creativelearning.ro.

Stai cu ochii pe creativelearning.ro ca să vezi ce mai punem la cale: poate îți dorești să participi sau să faci cadou un loc la cursul de Graphic Design sau la cursul de design interior de la Brașov. Ne auzim cu noutăți!

Fotografii: prin Designist & Creative Learning

One Comment

  1. Sorina

    Multumesc mult pentru recomandare!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed