Confort felin foarte fin: hamacul creat pentru pisica Choupette Lagerfeld

Dacă noi și voi suntem întotdeauna de partea ideilor creative cu design inclus, atunci e de la sine înțeles că și colegii noștri de apartament patrupezi au aceleași gusturi fine, nu? Așa au gândit și designerii LucyBalu, care au creat hamacul felin special SWING, în ediție limitată și în colaborare cu Choupette Lagerfeld, pisica și moștenitoarea fashion designerului Karl Lagerfeld. Este vorba despre o mică piesă de design minimalist pe care o poți aduce și tu acasă: este gata să fie montată pe perete la înălțime, așa cum îi place prietenului tău torcător, și are o cromatică neutră, deci este prietenoasă cu orice scenariu de amenajare ai creat deja.

Da, everybody wants to be a fancy cat 🐱!

Citește și: Lucruri mici pentru pisici: noua colecție Cat Person de la LAYER

Hamacul este creat din fetru din lână merinos, un material natural confortabil, care păstrează căldura și absoarbe mirosurile neplăcute datorită uleiurilor naturale specifice merinosului. Nuanța de șampanie se camuflează ușor în decor fără să-și piardă din eleganță, așa că îl vedem montat pe hol, în dormitor, în living, lângă rafturile de cărți sau deasupra biroului la care lucrezi de acasă, ca să nu te mai trezești cu pisica pe tastatură sau în brațe.

Dimensiunile hamacului sunt 65 x 10 x 35 cm. Cântărește doar 2,9 kg (structura este metalică), dar poate susține până la 15 kg, deci este ideal chiar și pentru două pisici ghemuite simultan. Așa cum poți vedea mai jos, SWING poate veni și în pachete extinse: alături de trepte pe care pisica ta le poate folosi ca să ajungă mai repede în culcușul panoramic sau cu un panou de sisal perfect pentru ascuțitul ghearelor, ca să te asiguri că husa canapelei tale nu va avea de suferit de-a lungul timpului.   

Noua colecție SWING este limitată la doar 1.000 de hamace numerotate discret – Chuoupette îl folosește deja pe nr.1. Dacă vrei și tu un hamac pentru pisica ta, îl poți comanda de aici – vine într-o cutie în care vei găsi toate piesele de care ai nevoie ca să-l montezi, un certificat de autenticitate și un mesaj de la Choupette. Prețul de 159 euro este unul demn de răsfăț pisicesc, nu?

 

Fotografii: prin LucyBalu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed