Înscrierile la cursul de Design Interior, by CREATIVE LEARNING, sunt în toi. Dar poate te întrebi cum a fost la sesiunea precedentă?

În primăvara acestui an, am dat startul unui nou proiect: DESIGNIST CREATIVE LEARNING, școala de cursuri creative și interactive, care-ți dau idei despre cum să te reinventezi profesional. A venit deja sesiunea de toamnă, care începe pe 14 octombrie, iar înscrierile sunt în toi.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (6)

Dacă vrei să prinzi un loc la curs toamna asta, scrie-ne pentru înscriere la:

contact@creativelearning.ro
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning
Numărul locurilor este limitat.

 

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (12)Cum a fost la cursul de Design Interior, susținut de designerul belgian Martine Claessens?

Pe parcursul celor 10 întâlniri de seară, într-o atmosferă creativă și relaxată, am învățat despre regulile conturării unui decor armonios de la A la Z. Despre culoare, stiluri, materiale și texturi, abordarea spațiilor mici sau a celor mari, despre efectele luminii în decor, soluții de compartimentare, trucuri și ponturi, idei wow.
Găsești programa detaliată a cursului pe www.creativelearning.ro.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (5)

Iar în cele două workshop-uri de weekend, am pus în aplicare regulile, schemele cromatice, de iluminat, de compartimentare etc. discutate la curs: am creat moodboard-uri, am jonglat cu decupaje, paletare, mostre de materiale și texturi și planuri ale spațiului. La workshop-uri grupa (formata din maximum 22 de cursanți) se împarte în două, tocmai pentru ca fiecare persoană să-și prezinte proiectul și să interacționeze suficient cu profesorul.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (10)

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (11)De fapt, fiecare dintre întâlnirile cursului nu s-a rezumat doar la prezentări de cazuri reale, studii de caz, ci și la aplicații interactive. Astfel, chiar și la întâlnirile de seară au fost prevăzute mici exerciții, pentru a pune în practică conceptele și subiectele discutate.
Și, pentru că suntem la școală, am mai primit și teme pentru acasă. 🙂

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (4) Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (7)

Cursul de Design Interior CREATIVE LEARNING se adresează atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care vor să aprofundeze o metodă de lucru, dar și celor pasionați de design interior, care vor să-și tranforme spațiul sau se gândesc la o reconversie profesională.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (1) Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (3)

Cum designul interior nu e doar despre a-ți decora propria casă, unul dintre atuurile foarte importante ale cursului este că te pregătește și pentru relația cu un posibil client: cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (16)Discutarea temelor și proiectelor în cadrul workshop-ului.
Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (17)

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (15)Și, pentru că vrem ca experiența cursului să fie totală – de la locul unde se desfășoară, la atmosferă și până la gustarea de la pauză -, workshop-urile au inclus și delicii de design, într-o scenografie culinară semnată Flori de Mentă.

Workshop-Design-Interior-DesignistScenografie de gustat la workshop-urile de Design Interior.
Workshops-Creative-Learning-Designist-3

În sesiunea de toamnă, cursul de Design Interior începe pe 14 octombrie. Fii sigur că prinzi un loc. Toate detaliile despre curs le afli de pe www.creativelearning.ro.

Perioada de desfășurare:
14 octombrie – 16 decembrie 2014, în fiecare marți / 19.00 – 21.00 / Durată: 2 h
Workshop 1 – Sâmbătă, 8 noiembrie / Durată: 4 h
Workshop 2 – Sâmbătă, 6 decembrie / Durată: 4 h
Număr de locuri disponibile: maximum 22

Detalii la:
contact@creativelearning.ro
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (13)

Nici un proiect și nici o temă nu rămân nediscutate. 🙂Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (14)

Fotografii: Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed