Înscrierile la cursul de Design Interior, by CREATIVE LEARNING, sunt în toi. Dar poate te întrebi cum a fost la sesiunea precedentă?

În primăvara acestui an, am dat startul unui nou proiect: DESIGNIST CREATIVE LEARNING, școala de cursuri creative și interactive, care-ți dau idei despre cum să te reinventezi profesional. A venit deja sesiunea de toamnă, care începe pe 14 octombrie, iar înscrierile sunt în toi.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (6)

Dacă vrei să prinzi un loc la curs toamna asta, scrie-ne pentru înscriere la:

contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning
Numărul locurilor este limitat.

Vizual Curs Design Interior

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (12)Cum a fost la cursul de Design Interior, susținut de designerul belgian Martine Claessens?

Pe parcursul celor 10 întâlniri de seară, într-o atmosferă creativă și relaxată, am învățat despre regulile conturării unui decor armonios de la A la Z. Despre culoare, stiluri, materiale și texturi, abordarea spațiilor mici sau a celor mari, despre efectele luminii în decor, soluții de compartimentare, trucuri și ponturi, idei wow.
Găsești programa detaliată a cursului pe www.creativelearning.ro.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (5)

Iar în cele două workshop-uri de weekend, am pus în aplicare regulile, schemele cromatice, de iluminat, de compartimentare etc. discutate la curs: am creat moodboard-uri, am jonglat cu decupaje, paletare, mostre de materiale și texturi și planuri ale spațiului. La workshop-uri grupa (formata din maximum 22 de cursanți) se împarte în două, tocmai pentru ca fiecare persoană să-și prezinte proiectul și să interacționeze suficient cu profesorul.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (10)

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (11)De fapt, fiecare dintre întâlnirile cursului nu s-a rezumat doar la prezentări de cazuri reale, studii de caz, ci și la aplicații interactive. Astfel, chiar și la întâlnirile de seară au fost prevăzute mici exerciții, pentru a pune în practică conceptele și subiectele discutate.
Și, pentru că suntem la școală, am mai primit și teme pentru acasă. 🙂

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (4) Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (7)

Cursul de Design Interior CREATIVE LEARNING se adresează atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care vor să aprofundeze o metodă de lucru, dar și celor pasionați de design interior, care vor să-și tranforme spațiul sau se gândesc la o reconversie profesională.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (1) Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (3)

Cum designul interior nu e doar despre a-ți decora propria casă, unul dintre atuurile foarte importante ale cursului este că te pregătește și pentru relația cu un posibil client: cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (16)Discutarea temelor și proiectelor în cadrul workshop-ului.
Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (17)

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (15)Și, pentru că vrem ca experiența cursului să fie totală – de la locul unde se desfășoară, la atmosferă și până la gustarea de la pauză -, workshop-urile au inclus și delicii de design, într-o scenografie culinară semnată Flori de Mentă.

Workshop-Design-Interior-DesignistScenografie de gustat la workshop-urile de Design Interior.
Workshops-Creative-Learning-Designist-3

În sesiunea de toamnă, cursul de Design Interior începe pe 14 octombrie. Fii sigur că prinzi un loc. Peste jumătate din locuri sunt deja completate. Toate detaliile despre curs le afli de pe www.creativelearning.ro.

Perioada de desfășurare:
14 octombrie – 16 decembrie 2014, în fiecare marți / 19.00 – 21.00 / Durată: 2 h
Workshop 1 – Sâmbătă, 8 noiembrie / Durată: 4 h
Workshop 2 – Sâmbătă, 6 decembrie / Durată: 4 h
Număr de locuri disponibile: maximum 22

Te înscrii la:
contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning

Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (13)

Nici un proiect și nici o temă nu rămân nediscutate. 🙂Curs Design Interior - Creative Learning - Designist (14)

Fotografii: Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed