Intrăm în 2015 sărind un șotron de silicon

Una dintre noutățile lui 2014 despre care nu am apucat să vă povestim în decembrie este Șotronul de silicon, creat de designerul Anca Fetcu la provocarea Intro – și lansat chiar înainte de Crăciun. L-am văzut, încă nu l-am sărit, dar va urma. 🙂 Este versiunea contemporană a jocului care cu siguranță v-a marcat și vouă copilăria.

Sotron de silicon - Anca Fetcu - Designist (4)

Când ne gândim la campionatele de șotron și elastic, nu putem decât să ne bucurăm că de-acum șotronul se poate sări și în living – și pe ploaie, și pe ger. 🙂 Și fără urme de cretă. Iar dacă nu va fi lăsat să decoreze pardoseala din living și să-i provoace la pas săltat pe toți “trecătorii” casei, va intra cuminte în cutia transparentă, cu pucurile (pe post de pietricele) colorate cu tot.

Sotron de silicon - Anca Fetcu - Designist (3)

Șotronul vine împachetat într-o cutie ușoară din polipropilenă. Este realizat din cauciuc siliconic, un material flexibil, ușor de curățat, cu o textură prietenoasă. Aderent la majoritatea tipurilor de suprafețe lucioase. Dimensiuni: 100 x 230 x grosime 0,6 cm.

Sotron de silicon - Anca Fetcu - Designist (5)

 

L-am ține tot timpul întins și pentru infuzia de nostalgie ludică, și pentru a ne detensiona prin ceva mișcare acasă. Iar pentru copii, suntem siguri că e cadoul care-i va ține în formă și mai departe de tabletă. 🙂 Ne povestește mai multe despre Șotron de silicon chiar Anca Fetcu:

După În fata blocului, cartea-obiect ce arhivează jocurile generației cu cheia la gât, ne bucură să vedem acum o reinterpretare contemporană, sub forma unui obiect pentru interior, a unuia dintre jocuri. E clar că asistăm la recuperări ingenioase ale jocurilor și bucuriilor de unii aproape uitate.

Sotron de silicon - Anca Fetcu - Designist (1)Citește mai multe despre designerul Anca Fetcu aici.

Șotron de silicon este flexibil, ușor de curățat și de purtat prin locurile unde se întâlnesc cei mici. Costă 240 lei.

Sotron de silicon - Anca Fetcu - Designist (6)

Un 2015 cu cele mai îndrăznețe și frumoase salturi vă dorim!

Fotografii și video: prin Intro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed