Iutta participă la reinventarea Guban

La începutul lui septembrie vă povesteam de noua colecție Iutta – Dor de Românesc, care a călătorit împreună cu noi la Sibiu, în cadrul Made in RO, târg de design românesc, la Muzeul ASTRA.

Guban & Iutta - Designist

Ne-am împrietenit cu Iutta primăvara aceasta, când și-au lansat prima lor colecție – Spirit Eflorescent. În mai puțin de un an anunță o colaborare cu brandul românesc Guban. Astfel, veți regăsi gențile colecției Dor de românesc, acum realizate din piele, dar și pantofi ce le preaiu motivele tradiționale. Tot vine weekendul, dacă aveți drum în mall Băneasa le vedeți în noul magazin Guban.

Guban by Iutta - Designist (2)

Iutta, un nume apărut de jumătate de an pe piața autohtonă, a încheiat o colaborare cu prestigiosul Guban, în urma căreia a rezultat colecția Guban by Iutta, disponibilă începând cu săptămâna aceasta în Băneasa Shopping City. Lansarea oficială a noului magazin Guban a avut loc pe 29 octombrie, în compania invitaților care s-au bucurat de reinventarea brandului iubit de atâția români.

Guban by Iutta - Designist (1)

Colecția-suport pentru această capsulă a fost Dor de românesc, lansată recent de Iutta, care cuprinde genți cu motive reprezentative din șase regiuni importante ale țării. Pentru colaborarea Guban by Iutta au fost alese trei regiuni, și anume Moldova, Bucovina și Transilvania. Aceste zone au inspirat genți cu motive tradiționale specifice, alături de modele variate de pantofi care păstrează aceleași simboluri.

Guban by Iutta - Designist (3)

Gențile și pantofii Guban by Iutta au fost creați din piele naturală cu motive brodate și exprimă principalele valori ale regiunilor pe care le reprezintă. Colecția a putut fi admirată cu ocazia lansării primului magazin Guban în Băneasa Shopping City, în prezența unor nume precum Tania Budi, Anca Serea, Alina Crișan ș.a.

Guban by Iutta - Designist (4)

”Am ales să păstrăm aceleași valori care ne-au consacrat pe piață, reinventate prin colaborări inedite cu branduri autohtone ce promovează românescul. Dintre partenerii acestui proiect nu putea lipsi Iutta, ale cărei colecții ne-au inspirat și determinat să includem capsula tradițională în magazinul nou deschis. Ceea ce a rezultat demonstrează pasiunea cu care s-a lucrat și motivează viitoare planuri care au la bază dorul de românesc.”, povestește Diana Rapa, designer Guban.

Guban by Iutta - Designist (5)

Înainte de lansarea în România, capsula Guban by Iutta a fost prezentă în perioada 15 – 18 septembrie 2013 în Milano, la Micam, unul dintre cele mai importante târguri internaționale din acest domeniu.

Fotografii: prin Iutta

One Comment

  1. […] Iutta participă la reinventarea Guban […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed