Iutta sărbătorește 5 ani și lansează o nouă colecție! Ești și tu invitat la petrecere.

Noi suntem mereu gata de aniversări, mai ales dacă se lasă cu design. Așa că atunci când am auzit că Iutta, unul dintre cele mai prolifice branduri #madeinRO din noul val al designerilor românisărbătorește 5 ani de brodat povești autentice, ne-am trecut rapid evenimentul în agendă. Fă și tu la fel: o să aibă loc pe 17 aprilie, începând cu ora 19:00, la Galeriile Artmark. Tot ce trebuie să faci ca să participi și tu este să trimiți un e-mail pe adresa olivia@iutta.com cu subiectul RSVP Designist.ro până luni, 16 aprilie, și apoi să te pregătești de petrecere 🙂 . 
Iutta

Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodată singur, Iutta marchează ocazia prin lansarea unei noi colecții care omagiază începuturile sale: genți, pantofi și accesorii cu motive baroque – Dor Regal.

Colecția aniversară Dor Regal și motivele ei trasează o primă etapă a evoluției Iutta și conține simboluri ale renașterii brandului, brodate pe genți, pantofi și accesorii care aduc diversitate și culoare în lumea admiratoarelor Iutta. 

Dacă și tu ai fost alături de Iutta încă de la început, sigur îți amintești de prima colecție a brandului, Spirit Eflorescent, și o să te bucuri să afli că va veni și ea la evenimentul de săptămâna viitoare. Colecția a fost inspirată de arhitectura veche și de motivele de pe straiele populare, care au fost redate prin tăieturi în piele sau sculpturi în lemn de nuc. Piesele au fost create chiar de designerul și fondatorul Iutta, Nicoleta Chirica, împreună cu tatăl său, care este sculptor, iar modele le-au fost schițe vechi transformate în elemente distinctive din designul fiecărui accesoriu.

La eveniment vei avea ocazia să rememorezi momente cheie din istoria brandului pe acorduri de harpă și să te bucuri de o serie limitată de accesorii cu motivele îndrăgite Iutta. 

“Sunt extrem de bucuroasă și recunoscătoare pentru acești 5 ani cu Iutta. Deși atunci când am decis să-mi urmez visul am știut clar că asta am de făcut, lucrurile s-au așezat mult mai frumos decât puteam eu să-mi închipui. Avem alături o echipă frumoasă și o comunitate strânsă, care ne poartă dorurile peste tot în lume și dorim să celebrăm împreună acest moment special”, spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

Imagini: prin Iutta

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed