Jocuri vizuale și forme tridimensionale. Noile game Symmetrica reinventează clasicele amenajări de grădină

Când vine vorba de amenajările interioare, opțiunile de decorare sunt nelimitate. De la zeci de nuanțe de culori pentru pereți, biblioteci în cele mai diverse forme și până la varietatea micile decorațiuni care ne transformă locuința într-un spațiu complet personalizat.

Ce facem însă cu grădina și curtea?

Suntem siguri că mulți dintre voi vă gândiți la alei minimale, multă verdeață și un gazon bine îngrijit, însă nu v-ar plăcea să aveți mai multe opțiuni? Symmetrica vine cu propuneri fresh pentru norocoșii care stau la casă și se bucură de curte și un colțișor de grădină.

Immagia-pag 24 (9) copy

Noile colecții – Symmetrica Select și Symmetrica pentru Grădină au fost special concepute pentru spațiul de acasă și, prin varietatea formelor și a culorilor, se pot plia pe stilul tău de amenajare: fie el clasic, ușor reinterpretat, ori contemporan – dominat de forme geometrice.

Am ales să vă prezentăm patru modele din gama Select – Aqua Stone, Zen, Immagia și Maxia Mix, pentru că susțin amenajările creative și adaugă opțiunilor clasice twist-ul necesar, racordat la contemporan.

Immagia-pag 24 (10)Pavelele Immagia, pentru grădini contemporane, cu mixuri geometrice.

Zen, de exemplu, este un model unic în România, pentru cei dintre voi care vreți să vă surprindeți invitații cu o alee care îmbină… utilul cu plăcutul. Folosind dale dreptunghiulare de mari dimensiuni, Zen permite crearea unor trasee de urmat sau indicarea unor zone de interes cu ajutorul bulinei personalizată cu vopsea reflectorizantă.

Alcatraz-foto lucrare pag. 69 (2)

Pe de altă parte, Aqua Stone este ideal pentru amenajarea unui colțișor de relaxare cât mai “natural”. Și asta datorită formei lui inedite, care îți permite să introduci pământ, iarbă sau alte elemente naturale în spațiile ovale formate în urma montajului. Și, cred că sunteți de acord cu noi, nu se compară nimic cu o cafea savurată cu picioarele în iarbă, dar… pe teren sigur, fain amenajat în grădina ta.

Aqua Stone-foto lucrare-pag28

Dacă îți dorești doar să virezi ușor stilul clasic al amenajării curții și grădinii, colecția Symmetrica Select vine cu nu mai puțin de cinci variante de pavaje, care se disting prin jocul calm de culori pământii, păstrând însă formele clasice ale pavelelor. Astfel, Amplio Mix Color, Maxia Mix Color, Travia Mix Color, Cammino Mix Color și Alegria Antica reinterpretează clasicul și punctează la capitolul simplitate, echilibru, ambient familiar.

Maxia Mix ColorPavele Maxia Mix Color

Noutatea foarte practică a gamei este sistemul de protecție inovativ. Aqua Protect protejează pavajele de pătrunderea apei, le păstrează culoarea originală în timp și le prelungește durata de viață până la 25 de ani.

Immagia-pag 24 (1)

Cum amenajarea curții nu se oprește doar la pavele, mai multe idei și soluții pentru scările de acces, trepte, alei, ziduri de sprijin sau garduri te așteaptă în gama Symmetrica pentru Grădină. Numitorul lor comun e de dat de piatra naturală și culorile inspirate din natură, care te ajută să conturezi un cadru armonios, relaxat.

GetImage.ashx

Catalogul complet cu produsele și soluțiile Symmetrica poate fi descărcat de aici. Iar proiectele de amenajare de la noi, cu pavele Symmetrica, te așteaptă aici.

Se spune că toamna e un moment bun să pui la punct grădina. Asigură-te că va înflori la primăvară într-o scenografie fresh.

Fotografii: prin brandul menționat în articol

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed