La ce cursuri te înscrii toamna asta la școala Creative Learning?

S-au cam dus vacanțele, iar începutul de septembrie ne amintește că trebuie să ne activăm conștiincioși planurile până la sfârșit de an. Cum v-am mai spus, toamna asta noi începem școala de pe 12 septembrie, odată cu primul curs al sesiunii la Creative Learning. Iar dacă te-ai hotărât să-ți dezvolți creativ pasiunile și, în același timp, să investești în schimbări binevenite în cariera ta, te așteptăm la școală împreună cu noi. 🙂 Școala Creative Learning este, și pentru noi, experiența care aduce upgrade-ul și update-ul necesar stilului de viață, atât de plan personal, cât și profesional.

12Curs de Personal Branding - Designist Creative Learning

Iată de ce îți recomandăm să începi școala împreună cu noi: 

Pe 12 septembrie începe cursul de Personal Branding (12 – 20 septembrie).
De ce e important pentru cariera sau afacerea ta? Pentru că te ajută să-ți identifici punctele forte, să-ți dezvolți calitățile care te recomandă. Pe de o parte te învață să le comunici cât mai eficient; pe de altă parte îți arată cum să le folosești ca avantaje competitive unice pentru a-ți diferenția ceea ce ai de oferit profesional.

Vizual Curs Personal Branding ACUMÎnscrie-te până la sfârșitul săptămânii (30 august) și primești o reducere de 10%. Înscrieri la contact@creativelearning.ro. Mai sunt 4 locuri disponibile!

Care sunt beneficiile pentru tine? Te ajută să-ți clarifici o direcție de urmat, să pui la la punct un plan de acțiuni în această direcție, să-ți stabilești mai eficient prioritățile. Înveți de la conturarea unei strategii în carieră până la cum să pui bazele unei strategii de comunicare coerente, pe termen lung, pentru proiectele în care ești implicat.
Programa completă aici.

Iată cum va arăta experiența ta. Și, un feedback de final, ca să fim siguri că ne vedem la curs pe 12 septembrie:

“Vă mulțumesc pentru cursul de Personal Branding! Simona şi Larisa m-au inspirat, m-au ajutat să realizez că sunt pe drumul cel bun prin sfaturile lor, prin experienţa proprie şi prin exerciţiile oferite. Platforma 360 Reach mi s-a părut foarte utilă şi o recomand. Recomand cursul celor care poate sunt la început de drum în carieră sau doresc să facă o schimbare, celor care au nevoie de un impuls pentru a-şi regăsi încrederea în sine.” (Cătălina Şerban, arhitect & designer)

9Curs de Personal Branding - Designist Creative Learning

 

Cursul de Design Interior, ajuns la cea de-a 5 sesiune, începe la Creative Learning pe 29 septembrie (durata: 29 septembrie – 8 decembrie). Îți recomandăm să te grăbești dacă vrei să prinzi un loc în sesiunea de toamnă: scrie-ne cât mai curând la contact@creativelearning.ro. Înscrierile sunt în toi, iar numărul locurilor este limitat, tocmai pentru a te bucura de toată atenția trainerului asupra proiectului tău.
Mai sunt 7 locuri disponibile!

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-12

Care sunt beneficiile acestui curs pentru tine? 

 • Vei trece prin toate regulile conturării unui decor armonios de la A la Z: de la culoare, stiluri, materiale și texturi, la abordarea spațiilor mici sau a celor mari, efectele luminii în decor, soluții de compartimentare, trucuri și ponturi, idei wow.
 • Cele 10 întâlniri de seară sunt completate de două workshop-uri de weekend, în care pui în aplicare regulile, schemele cromatice, de iluminat, de compartimentare etc. discutate la curs. De fapt, fiecare dintre întâlnirile cursului cuprinde, pe lângă prezentări de cazuri reale și studii de caz, și aplicații practice, interactive.
 • Cum designul interior nu e doar despre a-ți decora propria casă, unul dintre atuurile foarte importante ale cursului este că te pregătește pentru relația cu un posibil client: cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-14

Iată cum va arăta experiența ta. Citește și feedback-urile cursanților noștri.

4Curs-Design-Interior-sesiunea-toamna-2104-Designst

 

Cursul de Ceramică – design de obiect, ajuns la cea de-a treia sesiune, începe pe 3 octombrie (durata: 3 – 28 octombrie).

Ce vei învăța? Pe parcursul celor 3 workshop-uri intensive (fiecare cu o durată de 5 ore) înveți să creezi un obiect ceramic de design la A la Z: din faza schiței, până la aplicarea glazurii ceramice și a arderii finale. Toate materialele și costurile arderilor sunt incluse.
Mai sunt 4 locuri disponibile!

Madalina-Teler-curs-ceramica-designist-04

Beneficiile pentru tine:

 • Îți realizezi propriul proiect ceramic, pe care îl iei acasă.
 • Primești feedback instant și supravegherea directă a trainerului la fiecare etapă a creației.
 • La final, pe lângă proiectul ceramic și experiența practică a tuturor etapelor de creație a unui obiect de design, finit, primești o listă cu recomandări de materiale, cuptoare, magazine și surse care să te ajute să-ți duci hobby-ul creativ la nivelul următor.

Ceramica-design-de-obiect-Creative-Learning-Designist-Cristina-Solomon-3

Iată cum va arăta experiența ta și ce obiecte au creat cursanții noștri.
În curând îți vom arăta ce proiecte faine au rezultat în sesiunea trecută, din primăvară – vară.

Curs-Ceramica-design-de-obiect-Creative-Learning-Designist-4

 

Cursul de Graphic Design, ajuns la cea de-a 5-a sesiune, începe de pe 10 octombrie.
Durata: 10 – 18 octombrie. Mai sunt 10 locuri disponibile!

Designist-Creative-Learning-curs-2

De ce îți recomandăm acest curs?

 • Le este foarte util graficienlor la început de drum, care își doresc să aprofundeze subiectul, dar și pasionaților de graphic design care au nevoie de feedback și testarea abilităților în vederea unei posibile cariere în acest domeniu.
 • În urma propriei experiențe, recomandăm cursul micilor antreprenori și specialiștilor în marketing, comunicare sau branding, pentru că e foarte important pentru ei să înțeleagă cât mai bine care sunt criteriile de evaluare a unui produs grafic (afiș, copertă de carte, packaging, layout etc.)

Curs-Graphic-Design-Creative-Learning-Designist-9

Ce vei învăța?

Nu este un curs care predă un anumit program de grafică. Este despre regulile Graphic Design-ului, teorii și concepte, explicate prin DOs and DON’Ts și foarte multe aplicații practice. În timpul cursului, vei rezolva temele atât analog (adică prin decupaje sau forme geometrice, folosind markere speciale), cât și digital (cu ajutorul calculatorului, dacă știi deja să folosești un program de grafică).

Iată cum va arăta experiența ta și care sunt feedback-urile cursanților noștri.

Curs-Graphic-Design-sesiunea-toamna-2014-Creative-Learning-8

 

Cursul de Nutriție & Wellbeing, care începe pe 21 noiembrie, vine cu o noutate în sesiunea de toamnă: am concentrat programa într-un weekend cu două workshop-uri intensive (weekend-ul 21 & 22 noiembrie), pentru a face cursul și mai accesibil pentru tine.

Înscrie-te până la sfârșitul săptămânii (30 august) și primești o reducere de 10%.
Înscrieri la contact@creativelearning.ro.
Mai sunt 10 locuri disponibile!

Vizual-Curs-Nutritie-si-Wellbeing-2

De ce îți recomandăm acest curs?

 • Pentru că vei învăța că nu e de ajuns să mănânci sănătos ca să trăiești sănătos, și că o viață sănătoasă presupune o abordare holistică, ce include toate palierele traiului nostru cotidian – de la hrană la emoție.
 •  Vei afla mai multe despre nutriția integrativă și bio individualitate – acel cumul de factori, de la vârstă la starea de sănătate și cea de activitate fizică, specific fiecăruia dintre noi. Și cum să faci tranziția către un stil de viață armonios pornind de la situația ta specifică.
 • Larisa Petrini este Corporate Wellbeing Strategist, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York şi ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day. Pe scurt, nu vei auzi de rețete-minune, cu efecte miraculoase care te fac te simți/arăți “altfel” în 3 zile, ca-n povești.
 • Cursul te va ajuta să înveți să-ți asculți corpul, să-ți educi nevoile, sentimentele, emoţiile. Și, foarte important, să poți faci diferența între atât de multele sfaturi care circulă foarte des la “experți autodeclarați”, fără studii de specialitate și experiență.

Citește și interviul pe larg cu Larisa Petrini despre curs, aici.

2Larisa Petrini - Nutritie & Wellbeing - Creative LearningLarisa Petrini, Health Coach 

Acum, că te-am ajutat să alegi în cunoștință de cauză încotro îți îndrepți planurile toamna asta, așteptăm să ne cunoaștem la curs. 🙂 Găsești toate informațiile despre cursuri pe www.creativelearning.ro.

Te înscrii la: contact@creativelearning.ro.
Ca să fii la zi cu noutățile, urmărește și Facebook Creative Learning.

Fotografii: Marian Teodorescu; Creative Learning; Larisa Petrini

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed