Lana adaugă produse noi colecției sale Cimitirul Vesel

Lana a lansat la începutul anului colecția Cimitirul Vesel, inspirată de motivele tradiționale din Săpânța. Devenită între timp best-seller, colecția plină de umor și șarm revine cu noi modele pentru vară.

Moja by lana 01 designist În spiritul „carpe diem” al celebrului loc maramureșean, colecția „Cimitirul Vesel”, pe care o vei găsi pe moja.ro, concept store-ul online dedicat designerilor români, revine cu noi piese pentru anotimpul estival: costume de baie întregi, colanți și rochii cu imprimeuri noi și văratice, piese care exprimă perfect umorul textil al Lanei.

Moja by lana 03 designist Moja by lana 04 designistNoile obiecte vestimentare cu care se îmbogățește colecția sunt, așa cum ne spun cei de la moja, ușor de purtat în oraș, pot fi asortate la tot felul de încălțări, mai sport sau mai elegante, și purtate cu diverse ocazii, inclusiv în vacanță la mare. În plus, plicurile din colecție pot insufla culoare și profunzime unei ținute uni.

Produsele sunt imprimate digital și au prețuri cuprinse între 199 lei și 300 lei.

Moja by lana 05 designist

One Comment

  1. […] și wishlist-urile tuturor revistelor de lifestyle. Explozia însă a marcat-o Lana: cine nu știe rochiile imprimate cu desenele “naive” din Cimitirul vesel? Sau, în caz că acestea v-au scăpat, jacheta Puma, cu motive tradiționale, semnată Lana, […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed