Începe cursul de design interior pentru AVANSAȚI!

Orice sezon nou înseamnă de obicei planuri noi, schimbări de paradigmă sau acel nou pas la care visăm de mult timp și pe care sperăm că vom reuși să-l facem în sfârșit. Da, suntem pregătiți pentru noutăți încă de la începutul anului: pe 14 octombrie revine cursul de design interior pentru AVANSAȚI într-o variantă hibrid online – offline!

Iar până pe 31 august, primești o reducere de până la 25% dacă te înscrii la noul curs. La noul curs și la o schimbare de paradigmă, firește.

Conceptul și structura cursului

Cursul de design interior pentru avansați are loc în București și este susținut de 3 traineri cu expertize diferite. Cursul este structurat în 12 ședințeonline & offline, programate atât în timpul săptămânii, în sesiuni de seară (after work), cât și în weekend. Toate sesiunile online vor fi susținute prin platforma Zoom, iar pentru sesiunile offline se vor respecta toate regulile de protecție sanitară și cele de distanțare fizică.

Fiecare cursant va lucra în programul 3D la proiectul său de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget. Subiectul proiectului este un spațiu real, dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, la care cursanții vor avea acces pe durata întregului curs. Cursul are o abordare pragmatică, este dinamic, conține și vizite pe teren și pune la dispoziție un inventar complet de resurse. Citește mai multe despre curs, cerințele de participare și programă AICI.

Cui se adresează?

În vreme ce modulul pentru ÎNCEPĂTORI li se adresează celor aflați la început de drum în designul interior, modulul pentru AVANSAȚI face un pas mai departe și se concentrează pe cei care doresc să-și ducă pasiunea la un nivel superior, prin demersuri concrete, pentru o posibilă reconversie profesională. Ba, de ce nu, cursul se adresează atât designerilor, cât și arhitecților care vor să aprofundeze diverse metode de lucru în relația cu clienții și cred în conceptul de învățare continuă.

Dă click aici pentru toate detaliile cursului.

Atu: este susținut de o echipă de 3 traineri

Am coagulat o echipă româno-belgiană formată din trei profesioniști cu expertize diferite, pentru ca experiența ta la curs să fie completă și cât mai conectată la realitatea domeniului designului interior:

✦ designerul de interior Martine Claessens

✦ arhitectul Alexandru Călin

✦ jurnalista specializată și fondatoarea Designist.ro Elis Popescu

Fiecare dintre cei trei traineri va urmări laturi distincte ale programei cursului, așa cum poți vedea aici.

Să recapitulăm ideile principale…

  •  Când are loc: 14 octombrie – 28 noiembrie 2020
  • EarlyBird: ai 25% reducere dacă (îți) cumperi un loc până pe 15 septembrie și 30% reducere dacă te înscrii cu un prieten/prietenă.
  • Cursul este structurat în 12 ședințeonline & offline.
  • Fiecare cursant va lucra în programul 3D la proiectul său de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget.
  • Subiectul proiectului este un spațiu real, dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, la care cursanții vor avea acces pe durata întregului curs.
  • Cursul are o abordare pragmatică, este dinamic, conține și vizite pe teren și pune la dispoziție un inventar complet de resurse.

Salutări și te așteptăm la curs(uri)! Intră pe www.creativelearning.ro.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed