Laptopurile Dell G Series: perfecte pentru creatorii de conținut foto sau video

Fie că vorbim despre proiecte de arhitectură, fotografie sau editare video, crearea conținutului pare dependentă de ecrane imense și PC-uri ultra-performante. Cu toate acestea, perioada aceasta, în care suntem constrânși să lucrăm de acasă, ne demonstrează că mobilitatea ar trebui să primeze. Astfel, laptopurile performante sunt cea mai bună alegere pentru creatorii de conținut: pot face treaba unui PC, cu un plus de mobilitate.

Ne referim la Dell G Series, trei laptopuri special concepute pentru arhitecți, designeri, graficieni, fotografi și alți creatori de conținut, precum și pentru gamers. Dar care sunt atuurile acestei noi serii de laptopuri Dell?

Eleganță și calitate în Dell G3

Este laptopul de care ai nevoie ca să te joci în voie sau ca să-ți pui creativitatea la lucru!

Disponibl în varianta de 15” și de 17”, G3 este conceput cu placă grafică separată NVIDIA® GeForce® și procesoare Intel® din a opta generaţie. În plus, varianta Dell G3 de 15” este proiectată cu tehnologia dinamică Game Shift, pentru o experiență de joc captivantă. Află mai multe aici.

Imagini uimitoare cu Dell G5

Dell G5 este un laptop de 15”, cu grosime de 24 mm, care oferă imagini uimitoare datorită plăcii grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1060 şi a celor mai noi procesoare Intel® Quad-Core şi Hex-Core™ din a opta generaţie. Este proiectat cu un cadru îngust și tehnologie de răcire optimă, totul cu un design elegant.

Arhitectura de procesor grafic NVIDIA Turing™ și platforma NVIDIA RTX™ revoluționară oferă experiențe de joc rapide, realiste, îmbunătățite prin inteligență artificială. Urmărirea razelor simulează adevăratul comportament al luminii pentru redarea în timp real, iar jocurile cu un conținut vizual intens își păstrează calitatea cinematografică. În același timp, o combinație între redarea avansată a sistemului VR, urmărirea în timp real a razelor și AI redă conținutul de realitate virtuală la un nou nivel al realismului. Descoperiți mai multe despre Dell G5 aici.

Design minimalist cu Dell G7

Subțire și ultra-performant: laptopul pentru jocuri Dell G7 de 15” sau de 17” este conceput să ofere o experienţă de joc captivantă. Dispozitivul este prevăzut cu placă grafică NVIDIA® GeForce® şi cele mai noi procesoare Intel® Quad-Core şi Hex-Core™ din a opta generaţie.

Are un design elegant și suplu care atrage toate privirile. În plus, sistemul de răcire cu ventilator este dual, astfel încât laptopul rămâne rece în timp ce acțiunea devine fierbinte. Pe scurt, este construit să atragă toate privirile și să facă față celor mai sofisticate cerințe de performanță. Descoperă-l aici.

Noi spunem că, indiferent că ești arhitect, designer, fotograf, video maker sau gamer, crearea de conținut nu a fost niciodată mai plăcută – se ocupă de asta laptopurile Dell G series! În această perioadă au prețuri speciale, aruncă un ochi aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed