Let’s Made in RO, Ho Ho Ho! Târgul de design românesc #8 se întâmplă pe 17 & 18 decembrie!

Noua ediție Made in RO, cea cu numărul 8, ți-a pregătit kit-ul complet și alternativ de cadouri de design care să-ți transforme Crăciunul. Să fie alb ca porțelanul, diafan ca mătasea, cu zvâc ca metalul, expresiv ca lemnul? Designerii români de produs te surprind cu sute de cadouri cool, care vor face valuri de sărbători: ceramică, mobilier, accesorii home&deco, decorațiuni cool de Crăciun, jucării, lămpi funky, mic mobilier, accente fashion, cărți cu jocuri incluse.

Afis_MIR #8_final

Și anul acesta cadourile spun povești de design românesc, iar noi ți le vom depăna pe rând, ca să alegi smart și responsabil. Pe 17 & 18 decembrie, chiar în weekend-ul de dinaintea Crăciunului, ți le aducem mai aproape în set-up de sărbătoare. La Impact Hub Bucharest (Str. Halelor nr. 5), pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Ubikubi_Designist49-1

Atmosfera de la Made in RO va fi despre armonia și veselia de a reuni cei mai talentați creativi și cei mai pasionați și frumoși vizitatori & susținători ai designului made in RO.

GLOBUL INFOFOLIT_Made in RO

Pe 17 și 18 decembrie, peste 65 de designeri selectați în urma apelului de proiecte vin la București din Cluj, Timișoara, Craiova sau Târgoviște. Vei interacționa, într-o atmosferă cosy, familiară, cu branduri care participă pentru prima oară la eveniment, dar vei admira și multe proiecte și colecții noi, prezentate în premieră la Made in RO. Una dintre surprizele acestei ediții este selecția consistentă pe zona de ceramică – te vei întâlni cu 12 designeri ceramiști, unii dintre cei mai buni din România, între care îi menționăm pe Nistora Ceramics, Mădălina Teler, Una ca Luna sau Glorybox.

photo: Anda Stăncescu http://on.fb.me/1WuSTez

Vizualul acestei ediții Made in RO are, ca de obicei, o poveste românească. Este o tradiție ca elementul grafic al afișului să fie creația unui designer român. Am pornit de la un set de farfurii decorative create special pentru noi de ceramista Mădălina Teler și ne-am folosit de pattern-urile lor grafice pentru a contura brăduțul Made in RO de anul acesta. Sunt extrem de delicate și grafice și le vei descoperi, în premieră, pe 17 & 18 decembrie @ Made in RO.

CERAMIC SPARROW_sfesnic_Made in RO

Pe lângă cele mai designish cadouri Made in RO, vei zăbovi la o cafea, la un ceai aromat, sau la o discuție despre design și vacanța de sărbători în cafeneaua pop-up, pregătită de Origo.

Combic va expune cadouri cu arome de Crăciun scandinav în zona The Nordic Corner. Ruxandra Radian, proprietara magazinului, își propune să continue colaborarea cu meșteșugarii și designerii români, astfel încât să îmbogățească oferta boutique-ului său cu piese și accesorii de design local.  

NISTORA CERAMICS_Made in RO

Vor expune: Alina Simion, ATMA, Bianca Grin, Contemporia, Lady Magpie, Noha Nicolescu, Utopic-Mona Vulpoiu, Most Precious, Alina Constantin Ceramics, Ana Hodoiu, Atelier 437, Bogdan Deliu Leather Design, BUMbagR, Cai Verzi pe Pereți, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Colorhood, Cristina Ciobanu, Livia Coloji, CRESC, Deco-Box, Deep Design Concept, Design Your Space, Devla Accessories, Cork Boutique, Eyecandy Monsters, Foldo, Globul Înfofolit, Glorybox, Halfdrop, În fața blocului, IF irinaflorea, Iutta, Lemnia, Lia Pfeiffer, Lightplay, Loved Things Studio, Noah, De Ceramică – Mădălina Teler, Marie Nouvelle, Mormi, Naphtaline, Nistora Ceramics, No No No, Oana Stoica Ceramics, OI, Ploosh, Pointer, Povești din Lut, Prăvălia cu Păpuși, Radu Abraham, Serebe, Sonjaline, Twigs & Bark, Ubikubi, Una ca Luna, Upside Down, Văzduh, Don Papillon, Wagner, Woodish, Zuriell, Keramice, Square Art Studio.

HALFDROP_pernute_Made in RO

Când: 17-18 decembrie
Unde: Impact Hub Bucharest, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5), pe Splai.
Bilet de intrare: 10 lei
Facebook event: aici

Made in RO III

Le mulțumim partenerilor media: Radio Guerrilla, Igloo, ELLE Decoration, Bookaholic.ro, Veioza Arte, Zeppelin, Bucharest Gentleman, SUB25, SMARK, LIFE.ro, IQads, Catchy, Cooperativa Urbană, Femei în Afaceri, Totul despre mame, UrbanKid.ro, The Institute, Happytude by Oana Botezatu, Feeder.ro, Modernism.ro, Proud to be Romanian.

MORMI_roaba-jucarie_Made in RO

Let’s Made in RO, ho ho ho! 🙂

CONTEMPORIA_inele de argint_Made in RO

Stay tuned! Vei citi câte o poveste de design Made in RO în fiecare zi, pe designist.ro. 

Let’s Made in RO, ho ho ho! Poți da join la event aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed