J’ai Bistrot își reinventează casa de la Târgu Mureș

După 5 ani de petreceri și de adunat prieteni în casa și grădina din Piața Mărășești nr. 6 din Târgu Mureș, a venit momentul unei schimbări pentru prietenii de la J’ai Bistrot: s-au reinventat, au redecorat și și-au extins casa și barul. Rezultatul: două zone cu atmosfere distincte, dar la fel de confortabile și relaxate cum ne-au obișnuit până acum. Designul lor este semnat de Mihai Grama, cel care s-a ocupat de imaginea J’ai încă de la început și care a creat mobilierul, în mare parte, alături de cei de la Mobila Dalin.

1-J'AI-MuresPunctul central al primei zone este barul îmbrăcat în cupru, locul de întâlnire a oamenilor din spatele lui, a prietenilor J’ai Bistrot și a poveștilor lor. Noi am fost tare încântați, însă, de peretele din spatele barului, acoperit cu tapet produs de cei de la Mind the Gap după un design semnat de Saddo, care a recreat imaginea purceilor zburători, omniprezentă în J’ai Bistrot, și a înveselit cromatic spațiul spărgând tonurile de gri și verde oliv din jur. 

2-J'AI-Mures

11-J'AI-Mures

Spațiul din zona barului, conceput mai ales pentru dans, vine echipat cu mese înalte, cu blaturi de lemn. La vară, același spațiu, aerisit și luminos, obținut prin extinderea casei, va putea fi lesne transformat în terasă prin deschiderea completă a geamurilor.

8-J'AI-Mures

Cea de-a doua zonă, relaxată și „așezată”, este fosta sufragerie a casei J’ai Bistrot și a fost populată cu mese joase, canapele și fotolii (de remarcat și purcelul zburător stilizat de pe perete).

21-J'AI-Mures

Lămpile multe și variate creează zone cu atmosfere distincte. Nouă ne-au plăcut cel mai mult lămpile din cupru, la fel ca barul, cu aer industrial.

15-J'AI-Mures

Accesoriile contribuie și ele la spiritul fresh al noului J’ai Bistrot, iar noi ne-am bucurat să descoperim că echipa nu s-a limitat doar la decorațiunile de designer, ci a îndrăznit să își găsească inspirația și în magazinele obișnuite de bricolaj sau chiar în magazine de vechituri.

17-J'AI-Mures

Noi ne-am convins că J’ai-ul din Târgu Mureș își păstrează senzația de „acasă” chiar dacă totul e nou și diferit, așa că abia așteptăm să-l vizităm din nou. Nu uitați să ne spuneți și părerile voastre cât mai curând!

Fotografii: Dorin Bonta

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed