Logo-ul DESIGNIST & CREATIVE LEARNING by Alexe Popescu

Alexe Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri din România. În 2013, de exemplu, colecția Psihologia pentru toți, de la Editura Trei, al cărei design a fost creat de Alexe, a câștigat Premiul pentru Cea mai bună Colecție la Gala Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR. Și tot anul trecut a fost invitat să facă parte din juriul concursului Cele mai frumoase cărți din România.

UPDATE 1 iulie 2020: următoarea ediție a Cursului de Graphic Design are loc în weekend, pe 4-5 IUL. Prinde ultimul loc aici.

Alexe Popescu - Designist - Creative Learning

Poate mulți dintre voi îl cunoașteți datorită cărților editurii Publica, al cărei designer este, sau purtați chiar un portofel creat de Alexe Popescu – este și designerul brandului de produs românesc, Combina.

Logo-ul DESIGNIST.ro tocmai a fost redesenat de Alexe Popescu. Și pentru că la începutul săptămânii am lansat CREATIVE LEARNING – școala de cursuri creative și interactive unde te reinventezi profesional, și acest nou logo îi poartă semnătura.

Designist print screen

 

Creative Learning print screen - Designist

Alexe a fost unul dintre primii designeri care, la scurt timp după lansarea Designist.ro, ne-a scris să ne felicite pentru proiect. Ne-am cunoscut, am povestit mai multe despre planurile noastre și ale lui și am încheiat întâlnirea cu o provocare: un nou logo pentru DESIGNIST, care să exprime viziunea lui despre Concentratul de idei fine.

Logo Designist

Logo-ul nou a venit exact când ne pregăteam pentru lansarea CREATIVE LEARNING și a fost declinat pentru această extensie de brand – școala de cursuri creative și interactive.

Iar continuarea firească despre cum să creezi un logo, familii de logo-uri, declinări o poți afla chiar de la Alexe, care este și profesorul cursului de Graphic Design la CREATIVE LEARNING.

Logo Designist Creative LearningAlexe a predat Graphic Design studenților la grafică de la Universitatea Națională de Arte, a susținut workshop-uri, iar acum îți propune un curs intensiv, în care vei trece prin Book design, Corporate Identity, Typography, Type design. Toate detaliile despre curs, programă, costuri, desfășurare, le afli aici.

Designist Creative Learning - curs (2)

Găsești toate proiectele pe alexe.ro și înveți și să creezi design, pornind de la cazuri reale, împreună cu el la Cursul de Graphic Design. Te așteptăm!

Pentru mai multe informații: contact@creativelearning.ro.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed