Lucruri mici pentru pisici: noua colecție Cat Person de la LAYER

La începutul acestui an, un raport al cheltuielilor pe ultimele 12 luni îmi spunea că alocasem cea mai mare sumă pentru produsele alimentare și accesoriile de la pet shop. Nu râde: dacă și colegul tău de birou din ultimele luni toarce frecvent, înseamnă că și tu ești predispus la aceste cheltuieli. Exact la noi toți s-a gândit recent designerul britanic Benjamin Hubert de la studioul de design LAYER, când a creat noua colecție de mobilier și accesorii pentru pisici Cat Person, în colaborare cu start-up-ul omonim. Îți povestim despre toate piesele colecției mai jos.

Totul a pornit de la studiile care arată că 35% dintre pisicile de casă din SUA sunt crescute și îngrijite de millennials, o categorie de consumatori foarte interesați de soluțiile creative, cu o latură pragmatică și funcțională accentuată. Hubert a folosit documantarea ca bază a procesului de design, iar colecția rezultată este nu doar ludică și cool, ci mizează și pe adaptabilitate la dimensiunile diferite ale spațiilor. Produsele sunt sculpturale, geometrice și au fost create ca piese de design care să te inspire să le afișezi pe social media 🐱.

Patul cu baldachin 🙂

Are 3 componente produse din fetru prietenos cu pielea pisicilor și îl poți adapta la diferite “scenarii” somnolente de-a lungul zilei, așa cum vezi mai sus – se știe că pisicile au multe în portofoliu: majoritatea felinelor dorm câte 17 ore pe zi, iar acest interval crește în cazul puilor și al seniorilor.

Firește, pernuța are memorie inclusă, așa că va împrumuta forma siluetei pisicii, pentru mai mult confort 🙂 . În plus, materialul e rezistent, deci va suporta multe sesiuni de “frământat”.

Recipientele Mesa 

Este vorba, de fapt, de o stație de hrănit modulară concepută să se adapteze la dimensiunile pisicii și la preferințele ei alimentare 🙂 . Castronul rotund produs din plastic non-BPA tronează pe un piedestal așa încât pisicile nu sunt obligate să se aplece ca să ajungă la mâncare.

Castronul și piedestalul își au propriul loc pe un suport special care te ajută să cureți locul mai ușor după ce pisica termină de mâncat. În plus, stația se poate extinde pe măsură ce pisica se maturizează și crește.

“Prin Cat Person, ne-am dorit să răspundem unei nevoi de piață legată de designul inspirat: o colecție de produse create pentru o nouă generație de stăpâni de pisici. Colecția se bazează pe o documentare extinsă în ceea ce privește comportamentul pisicilor și al celor care le îngrijesc și ne bucurăm că piesele se integrează pe nesimțite în viața domestică și celebrează personalitățile prietenilor noștri felini”, a spus Benjamin Hubert. 

Imagini: LAYER

One Comment

  1. Seifen

    Iubitorii de animale vor fi mereu dornici sa aduca schimbari, iar aceste concepte noi sunt mai mult decat binevenite.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed