Creativi ai promoției 2020, DIPLOMA vă așteaptă înscrierile!

Mai e puțin până la vacanță, dar creativitatea cere constanță, așa că DIPLOMA, cel mai amplu eveniment dedicat absolvenților de facultăți creative, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, dă startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediție. Până pe 17 iulie, absolvenții promoției 2020 își pot înscrie gratuit lucrarea de diplomă aici, iar cele mai bune proiecte vor fi expuse, prezentate și promovate în cadrul ediției de anul acesta a festivalului, care va avea loc în perioada 02 – 11 octombrie 2020, în București. Evenimentul va ține cont de distanțarea socială și de toate regulile valabile la momentul respectiv.

DIPLOMA continuă și anul acesta tradiția de a prezenta cele mai bune lucrări de diplomă ale viitoarei generații de artiști și creativi, absolvenți ai tuturor facultăților vocațional creative din România (arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design), cu obiectivul de a identifica și promova potențialul artistic de care noile generații dau dovadă.

În cele șase ediții de până acum, DIPLOMA s-a impus ca un susținător al creativilor români la început de drum, oferindu-le acestora vizibilitate și deschidere atât în fața specialiștilor din industrie, cât și în fața pasionaților de artă. Anul acesta, DIPLOMA continuă să fie alături de absolvenți și să prezinte publicului și industriei creative lucrările acestora.

Ca în fiecare an, evaluarea și selecția proiectelor înscrise va fi făcută de un board creativ format din peste 30 de profesioniști consacrați în industriile creative și artele vizuale, de la designeri, freelanceri și curatori, la manageri culturali și galeriști.

Încă de la prima ediție, DIPLOMA a reprezentat puntea de legătură a fiecărei noi generații de artiști cu publicului larg, atât prin expoziția centrală, cât și prin evenimente conexe.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed