Made in RO #13 e #FlowerPower, în weekend, la Impact Hub! Hai să vezi cum arată bijuteriile parcă scoase din ierbar (and more)!

Lume, lume, cireșii au înflorit, liliacul la fel, așa că în peisaj merge la fix norocosul Made in RO #13, concentrat fin de design contemporan, ediția #FlowerPower. Știi deja, se întâmplă chiar în weekend, sâmbătă și duminică, la Impact Hub. Cum nu mai avem răbdare, am zis să mai dăm un pic din casă și să-ți arătăm câteva dintre “florile” care te așteaptă. ? ? ? Începem cu inima înconjurată de petale, desenată pe afișul Made in RO #13. Tare ne e dragă! ❤️

#FlowerPower

Și continuăm, elegant, cu bijuterii, adevărate minunății reunite în colecții care mai de care. La Made in RO #13, avem coliere, cercei și inele pentru Sânziene și Cosânzene. Le aduc prietenii noștri de la Joined by Fire Studios. Sunt un fel de ierbare la purtător. “Fiecare piesă conține amintirea unică a unei flori reale, obținută prin turnarea ei direct în argint”. Cum să nu-ți dorești așa ceva?

Completăm caseta de bijuterii-flori numai bune de purtat, admirat sau făcut cadou, cu minunile semnate de Cristina Masnitz. E musai să veniți la Made in RO #13 să le vedeți pe toate. Inclusiv cerceii lungi cu mugurași! Okay, ar mai fi și cireșele de pus la urechi. Până atunci, uite o corolă verde!

Printre florile Cristinei Masnitz s-au rătăcit și gândăcei, și furnicuțe. Hai în weekend la Impact Hub să le descoperi pe toate!

Dacă avem bijuterii faine, avem și haine pe măsură la Made in RO #13. Christine on the clouds aduce păpușile celebre și o colecție Crystal Clear. Povestea ei începe cam așa: “Și, deodată, totul se limpezește. Fără efort, fără durere. Brusc lumina te lovește în pleoape și se așază în piele”. 

Florile nu lipsesc nici de pe farfurii, doar meniul fresh de primăvară merită asortat cum se cuvine. S-a ocupat de asta Mica Cera și arată fooaaaarte apetisant!

Asorteaz-o cu un cheesecake și sos rozaliu, din dulceață de trandafiri!

Bol simpatic pentru cireșe de mai și căpșune coape. Îl găsești la Made in RO #13 și poți să-l faci cadou de iepuraș!

Tot pentru acasă sunt și ilustrațiile “Între Rame”. Creatoarea lor, Raluca Rădescu, ne-a povestit mai multe aici, într-un interviu în avanpremieră. Așadar, ai aflat deja că te așteaptă cu surprize și un curs fain pentru pitici. Citește aici toate detaliile despre workshop-ul cool!

Așa arată o anemonă pentru un living primăvăratic!

Deși am mai avea multe de povestit, încheiem cu accesoriile home&deco de la Vizualist. Preferata noastra, fața de pernă cu rodie și flori, din catifea fină.

Acestea fiind zise, te așteptăm la Made in RO #13, ediția #FlowerPower. Hai la shopping de primăvară, primenește-ți casa și înnoiește-te cu minunății #MadeinRO! Te așteptăm, după cum vezi, cu flori! ? ? ?

#FlowerPower

Fotografii: prin brandurile enumerate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed