Masa cu parcare pentru bicicletă

Cum ar fi ca, la primăvară, să-i faci o surpriză bicicletei tale și s-o scoți în lume, la o terasă, unde mobilierul ar arăta așa!? Te oprești doar să bei o cafea și să mănânci o prăjitură sau să-ți verifici mailul. Nici nu e nevoie să te dai jos de pe biclă. Cool, nu? 🙂

Multe dintre bicicletele care au invadat Bucureștiul în ultimii 2-3 ani iernează acum, inclusiv a mea. Totuși, ne-am spus că e mai bine să publicăm postul ăsta cât mai curând, tocmai pentru a da idei vreunui întreprinzător proprietar de local de pe la noi, care, din dragoste pentru pedalat, ar putea să gândească din timp remobilarea terasei cu aceste mese inteligente. Până atunci, poate modelul ingenios va intra în producție (deocamdată e un prototip).

Dimensiuni: L 71 x l 90 x h 115 cm

Masa se numește Pit In și este realizată din lemn curbat, special tratat pentru a rezista bine la exterior. Autorii ei sunt japonezii (cum altfel! 🙂 de la Store Muu Design Studio, care au câștigat pentru creația lor premiul Design Report Award, la Salone Satellite, Milano 2009, locul care adună cele mai multe și cele mai originale lucrări semnate de tineri designeri din întreaga lume.

Cum ar fi dacă ar fi… să-ți dai o întâlnire în oraș așa?

Felicitări tinerilor designeri japonezi de la Store Muu!

Fotografii by Daisuke Ito

2 Comments

  1. Cristi

    F. tare! 🙂

  2. Foarte tare ideea.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed