Ştim un magazin online care-ţi va plăcea: Pulpo

Pentru că e plin de produse simpatice şi majoritatea accesibile. Pentru că vin cu umorul care salvează orice decor de la a cădea în prea multă seriozitate. Pentru că umorul lor se împacă cu funcţionalul, mereu prezent. Pentru că sunt din metal, deci rezistente, colorate ca nişte jucării cool. Şi credem că motivele astea sunt suficiente să vă lipească de una dintre năzdrăvăniile de mai jos.

Pulpo Products este un brand din Germania. Foarte mulţi dintre designerii cărora le produc şi vând produsele sunt şi ei nemţi (cum sunt şi Taschide, cu care v-am făcut cunoştinţă deja). Iar magazinul lor online livrează peste tot în Europa.

Drop vine în toate culorile şi dimensiunile, de la Drop XS la Drop XL. Şi de la 19,5 la 65 euro.

Aceeaşi poveste şi cu Deer: modelul acesta costă 19,5 euro.

Am stat să mă gândesc, care e atuul fantastic al acestor piese – de ce vei zâmbi în faţa lor şi la 20 de ani şi la 37? Cred că răspunul ar fi că reuşesc să treacă peste vârste, că nu sunt nici prea stridente, nici prea cuminţi, nici prea adolescentine, nici prea hype, că sunt potrivit de cool şi îţi livrează mixul ăsta echilibrat într-o doză foarte jovială.

Cuiere din colecţia Loll, care tocmai a intrat în 2012 cu premiul Interior Innovation Award.

Măsuţele Loll, de dimensiuni diferite, premiate şi ele. Loll S (diametru 30 cm) costă 119 euro, iar Loll Lounge (diametru 63 cm – se vede în poza de mai jos) 225 euro.

Cuierul premiant Loll Tower, foarte grafic, poate găzdui şi paltonul tău. 430 euro (h 175 cm).

Obiectele lor chiar sunt ingenioase, propun o inovaţie, vin cu un suflu nou. Nu e de mirare că tocmai a fost premiată colecţia Loll (grafică, aerisită, atât de fresh), cum nu e de mirare că unul dintre cele mai bine vândute produse ale lor e o măsuţă care rezolvă multe dintre neajunsurile unei simple măsuţe de cafea. Într-o formă inedită, iat-o pe supraetajata Trio.

Trio e de mare folos în apropierea fotoliului, patului, canapelei si are un aer de fondantă 🙂 Costă 219 euro.

I se potriveşte cuierul Karibu – o piesă din lemn care-ţi va mobila holul instant.

Alte căteva măsuţe care ne-au atras atenţia:

La_Bruna arată demenţial, cu blatul care dă senzaţia de adâncime. 270 euro

Unul dintre primele lor produse: o ramă metalică care transformă şi cutia de carton a săracului (proaspăt mutat sau care se ţine modest din convingere) într-o super măsuţă contemporană. Pentru că e o piesă din colecţia mai veche, scrieţi pentru disponibilitate.
Makrame, un set de măsuţe foarte delicate, care să-ţi aducă primăvara acasă.

Cât despre corpurile de iluminat, surprize-surprize şi aici:

Un lampadar al cărui cablu devine decorativ. Am găsit şi o veioză la fel, cu piciorul ca un ghem mărţişor. Lampadarul costă 359 euro.

Kate S e şi aplică, şi etajeră. Nu poţi chiar să-ţi laşi cartea pe ea, dar de chei şi alte mici lucruşoare e loc destul. 149 euro

De pus pe peretele din hol. Există şi din sticlă (oglindă), ca să rezolve 2 lucruri într-unul.

Şi, în final, un bol care poate fi atât de mic de pus pe masă sau atât de mare de pus pe jos, lângă sofa, plin cu reviste, gheme şi ce mai poftiţi 🙂

Bucky, de la 37,9 până la 76 euro (cel mai mare: diametru 55 cm).

Spor la shopping şi inspiraţie! Ce aţi comanda chiar acum? 🙂

4 Comments

  1. Cristi

    Masa cutie de carton – like!!

  2. Veronica Avva Interiors

    Lamp Like!!!:))

  3. Mădălina Georgescu

    We like that you like! 🙂

  4. […] i-aţi uitat pe Pulpo, sperăm, de care v-am mai povestit noi: piesele lor sunt rezistente şi ingenioase, dar şi la […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed