Masa THEN, soluția pentru spații mici în care trăiesc și pisici.

De câteva zile, motanul meu rotofei și-a găsit o scăpare din calea zăpușelii și stă înghesuit (!!) pe un raft din bibliotecă, pe care l-am eliberat de cărți ca să-i fac loc (aproximativ). Este doar unul dintre spațiile pe care și le-a însușit în ultimii ani, după brațele canapelei, pervazul ferestrei de la baie, șezlongul din balcon, fiecare cutie care ajunge în casă. Sunt sigură că și în casa voastră se întâmplă la fel dacă locuiți împreună cu vreo pisică (sau mai multe). Așa că exact la noi toți s-au gândit designerii RuiQiong Huang, care au creat măsuța de cafea/culcușul pentru pisici THEN, produs de MoFFan și nominalizat la Red Dot Design Award anul trecut. ???

Este, de fapt, o piesă gândită special pentru casele compacte, în care confortul patrupedului este pus la loc de cinste, fără a face rabat de la design. Ca urmare, pisica se poate strecura la adăpost, în interiorul măsuței cilindrice, iar tu îți poți păstra accesoriile și cărțile pe raftul de deasupra și pe cel lateral.

Pisica poate ieși oricând din ascunzătoare sau te poate privi prin deschiderea mesei, iar tu ai la dispoziție silueta arhitecturală a mesei. Pe noi ne bucură întotdeauna alternativele cu dublă funcționalitate, ingenios adaptate suprafețelor mici – dacă și pe tine, mai ai o variantă feline-friendly aici.

Fotografii: prin Red Dot Design Award

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed