Mega Chic #2 by Mega Image dă startul jocurilor creative de iarnă. Să înceapă competiția pentru cel mai dorit accesoriu din oraș!

Dacă cei mici sunt fermecați în această perioadă de cadouri, moși și jucării, iată un motiv de entuziasm și pentru cei mari, creativi din fire sau doar pasionați de joc și joacă: lansarea concursului Mega Chic #2 by Mega Image, care-și propune să lanseze o nouă colecție de sacoșe, transformate de designerii și artiștii români în cele mai dorite accesorii din oraș.

com

“Prima ediție Mega Chic ne-a impresionat prin numărul mare de înscrieri și prin lucrările originale ale participanților, din domenii diferite – fashion design, fotografie, arte plastice, arhitecți, graficieni. Am reușit, prin acest proiect, să valorificăm potențialul de creativitate din România și vrem să mergem mai departe, să transformăm sacoșa reutilizabilă de cumpărături într-o declarație de apreciere a creativității românești,explică Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Ca urmare a succesului primei colecții de sacoșe de cumpărături Mega Chic by Mega Image, lansată anul trecut sub semnătura designerilor și artiștilor români, Mega Image dă startul celei de-a doua ediții a concursului de creație: Mega Chic #2. Competiția va avea loc în perioada 18 noiembrie – 31 decembrie 2015 și se adresează tinerilor creativi, cu renume sau nu, pasionați de design, de palete de culori, de mix&match-uri inedite sau cu aspirații către un domeniu creativ.

invitatie Mega Chic

Cum intri în competiție?

Așadar, dacă te bagi în joc, intră pe aplicația Mega Image și lasă-ți creativitatea să depășească noi limite. Ai șansa să semnezi design-ul celei mai noi colecții de sacoșe de cumpărături de la Mega Image și să câștigi unul dintre premiile special concepute pe măsura imaginației și talentului tău: 1.000 euro sau un iPad Air cu o husă personalizată cu designul câștigător. 

Ești provocat cu 3 noi teme de concurs – Cool Statement, Yummy Inspiration și Smart Community. Iar la final juriul, format din Domnica Mărgescu (fashion director ELLE), Roxana Gibescu (curator Galateca) și Cosmin Gogu (fotograf), alături de publicul larg, va desemna cele trei design-uri câștigătoare, câte unul pentru fiecare temă de concurs. Cool Statement dacă ești as în expresii și cuvinte, Yummy Inspiration dacă mereu te îndrepți către acele plăceri vinovate sau delicii culinare irezistibile, sau Smart Community dacă îți place să împarți cu alții bucuriile de weekend.

Lucrările vor putea fi votate de către public de la începutul campaniei până la data de 15 ianuarie 2016. Iar cu design-urile câștigătoare te vei întâlni în toate magazinele Mega Image din țară vara viitoare (în 2016).

Mega Chic 2015 Colectia 1 Creatii romanesti

Iată căștigătorii de anul trecut, aleși din peste 400 de lucrări înscrise! Am poftă de ce am în plasă, mai mereu! 🙂 Designul lui Iancu Grindean, cu tema Creații Românești, este, zicem noi, super inspirat.

Mega Chic 2015 Colectia 1 Cult Urban

Eduard Felegeanu a semnat tema Cult Urban. Am defilat de multe ori cu această sacoșă grafică prin oraș. Mega Chic 2015 Colectia 1 Eco Attitude

Alexandru Nimurad – tema Eco Attitude. Pentru Alexandru Nimurad avem o slăbiciune, v-am povestit asta deja. Nu putem uita cum la o reuniune recentă, cei mai mulți invitați au venit cu sacoșa ce-i poartă desenul la braț. A câștigat premiul nostru de popularitate. 😉

Surpriză! În curând o nouă serie de sacoșe Mega Chic by Mega Image intră pe podiumul caselor de marcat. De-abia așteptăm să ne îmbogățim recuzita de shopping

Mega Chic 2015 Colectia 2 Creatii romanesti

Mega Chic 2015 Colectia 2 Eco AttitudeSuntem curioși, care e preferata ta? Noi înclinăm spre cea pop, urbană.

Mega Chic 2015 Colectia 2 Cult Urban

Pe locuri! Fiți gata! Start! Mai multe detalii despre competiția de creație care se încheie pe 31 decembrie, regulament, înscrieri și premii pe www.mega-image.ro/megachic.

Succes tuturor. 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed