Concurs închis! Câștigă globul mini-bar de la iLUX, care te proiectează într-un setting de film!

Iar câștigătorul globului mini-bar, cu măsuță, de la iLUX.ro, este Daniel Botea! Îl felicităm și vă mulțumim tuturor pentru participare! Vă dorim să primiți cadouri de poveste de Sărbători. 🙂 Și vă mai așteptăm cu surprize frumoase pe Designist.ro.

Din totalul de 139 de comentarii, 35 au fost descalificate (nu conțineau link-ul globulului-bar de pe iLUX.ro redat explicit în textul comentariului; erau comentarii dublate). Din cele 104 comentarii valide, random.org a extras câștigâtor numărul 104 – comentariul lui Daniel Botea, din 5 decembrie, ora 15:49.

———

Dacă tot sunt la modă bărbile, inclusiv bărbile decorate cu globulețe de Crăciun, noi ne-am gândit că această pasiune pentru eleganța clasică ar trebui dusă până la capăt. Îți propunem să înlocuim globulețul decorativ cu un glob de dimensiuni mai considerabile, un glob pământesc vintage, care ascunde un mini-bar pe care îl poți oferi cadou. Prietenii de la iLUX vor face ei primul cadou, globul pământesc cu măsuță, o piesă ruptă parcă dintr-un scenariu de film. Despre concursul pe care îl lansăm împreună cu ei, care te va proiecta într-un scenariu aristocrat la tine acasă, îți povestim în cele ce urmează.

Și acum Globurile. Acțiune!

bar glob pamantesc iLUX - Designist (14)Mai ales acum, în apropierea sărbătorilor, credem că, pentru domnii care și-ar dori un colț desprins din filmul the Godfather, este momentul ideal să dea un happy end reveriilor specifice unui aristocrat contemporan, cu un glob mini-bar, care ascunde cele mai fine licori.

Ne și imaginăm: simplul gest de a deschide acest glob, de a scoate sticla și de a picura băutura fină este tușa finală care completează alura ta de Godfather al stilului. 🙂

bar glob pamantesc iLUX - Designist (1)Mini-bar glob pământesc cu măsuță ovală, în linii baroce, are picioarele sculptate în lemn.

Glob pământesc de birou, din lemn, poate ascunde cu ușurință 2-3 sticle de whisky; în jurul sticlelor sunt 3 compartimente pentru pahare, în care se pot păstra pahare de vin, șampanie sau whisky, cu diametrul până în 7 centimetri.

Ca să vă convingeți că toate aceste detalii contează în economia stilului vintage-rafinat, vă amintim de unde a pornit totul: globurile mini-bar au fost inventate în secolul al XVII-lea și erau folosite în cabinetele altor domni bărboși, care se întâlneau să cinstească un pahar împreună și să pună lumea la cale.

Cui faci cadou un astfel de glob?

Celor cu care ai împărți un pahar de… vorbă pentru că, cine primește un cadou de Crăciun pentru bărbați, în jurul căruia orbitează apropiații, sigur va înțelege că face parte din familia ta extinsă!

bar glob pamantesc iLUX - Designist (12)

Glob Da Vinci: suportul de jos poate depozita și el aropximativ 5 sticle de vin, care sunt protejate de inelul metalic

Ce îți recomandăm: să oferi șefului un glob mini-bar pentru ca, în micile pauze de relaxare, să călătorească cu gândul, în timp ce își plimbă degetul pe hartă și amestecă paharul cu băutura fină.  Cu siguranță va deveni un tabiet pentru care îți va fi recunoscător. Aplică același lucru și în familie! Tatăl și bunicul tău s-ar bucura să retrăiască momentele aristocrației de odinioară.

bar glob pamantesc iLUX - Designist (11)Glob Da Vinci: blue dust, exteriorul este reproducerea unei hărți din secolul al 18-lea, iar interiorul, imaginea zodiacului.

Gândul ne-a purtat mai departe și ne-am amintit și de marile biblioteci din epoca iluministă, grandioase, elegante, care aveau câte un asemenea glob geografic. Pentru aristocratul contemporan, care nu mai are nici biblioteca iluministă, nici biroul de mahon, grandiosul e înlocuit de eleganța obiectelor prețioase, ce recompun scenografia de atunci, ale căror finisajele și materiale nu pot fi decât de cea mai bună calitate.

Când vei trage mini-barul pe rotițe mai aproape de tine, în timp ce te afunzi adânc în fotoliu, vei avea impresia că aristocrația s-a reunit la tine în living! Iar pentru unii domni, asta se poate traduce într-o experiență de Crăciun inedită & autentică!

bar glob pamantesc iLUX - Designist (8)

Cu un aspect vintage, globul tip bar, pe rotile, semi-rotativ, este o reproducere fidelă a globului pământesc, așa cum îl știm azi. Designish și practic datorită rotițelor, îl poți trage mai aproape de tine când urmărești lista ta de filme Oldies but Goldies.

bar glob pamantesc iLUX - Designist (7)

Bar glob pământesc Elegance, pe rotile, cu linii simple, în alb și auriu, se potrivește și în casa ta minimalistă

Dar să nu crezi că globurile iLUX sunt destinate doar momentelor de liniște. Ca în vechea societate, după o discuție în care se punea țara la cale, aceste men’s reunions se încheiau cu o glorioasă partidă de joc. Aici intervin globurile pentru jocuri, care sunt echipate cu tot ce ai nevoie: zaruri, jetoane și cărți de joc.  Îți mai rămâne doar să inviți jucătorii. 🙂

bar glob pamantesc iLUX - Designist (20)

Glob de birou cu joc de cărți și zaruri, există și versiunea din piele. În ambele cazuri ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru o partidă de joc pe cinste!

iLUX, inspirați cum îi știm, ne ajută cu surse alternative de scenarii inspirate pentru cadouri de Crăciun, pe care le descoperi pe blog.

bar glob pamantesc iLUX - Designist (2)

Globul pământesc cu măsuță îți poate completa decorul dacă participi la concurs.

Și acum CONCURSUL!

Prietenii de la iLUX te ajută să te prindă Crăciunul în rolul potrivit. Ce trebuie să faci pentru ca globul pământesc cu măsuță să facă parte din decorul tău?

Ne spui, printr-un comentariu la acest post, ce model de glob-bar ai oferi cuiva drag ca să îl faci să simtă că este parte din familie: postează în comentariul tău link-ul globului-bar preferat de pe iLUX.ro (le găsești pe toate aici). Explică-ne, în două-trei cuvinte, ce te-a atras cel mai mult la el.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți (cu ajutorul random.org). Deadline: marți, 8 decembrie 2015, ora 24:00. Succes tuturor!

139 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed