#momentedeviata: 5 băi la care visăm, cu tot cu accesorii.

Hai să-ți spunem, înainte de toate, cum s-a conturat ideea acestui articol. 🙂 Zilele trecute, am primit la redacție o cutie-cadou de la Carrefour, frumos ambalată, cu fundă roșie. Și cum mai toți membrii echipei Designist sunt măcar un pic textile-fetishists, ne-am bucurat să găsim în ea prosoape din bumbac bio, covorașe de baie și halate moi și pufoase.

5 bai la care visam_12Prosoapele sunt 100% bumbac BIO, marca TEX, un lanț de producție certificat ecologic de Asociatia WWF, care de 50 de ani activează în domeniul conservării naturii. Agricultura ecologică nu doar protejează mediul înconjurător, ci este și mai sigură pentru fermierii care produc bumbac, pentru comunitățile lor și, în final, pentru noi, cei care le folosim.

Bun, am zis așa: hai să vedem care este baia visurilor fiecăreia dintre noi (am revizitat virtual o parte dintre casele prezentate de noi pe site de-a lungul anilor) și ce accesoriu Carrefour i-ar veni mânușă.

1. Baia visurilor lui Hilde (editor). “Îmi place, în primul rând, pentru că îmi amintește de mare. În al doilea rând, e atât de spațioasă, încât aici nu mi-ar fi străină senzația de libertate pe care mi-o dă înotul, la răsărit. Aș alege ca accesoriu un halat în nuanță de cafe latte, nu aș merge pe contraste. ”

5 bai la care sa visezi_04

5 bai la care visam_10

2. Baia visurilor Mădălinei (content manager). “Mi-au plăcut mereu spațiile în care se ascund cotloane, tocmai pentru că îmi plac descoperirile. Visez să locuiesc într-o mansardă și să profit de orice stâlp și grindă din lemn mi-ar ieși în cale, inclusiv în baie. Aș merge pe nuanțe ton pe ton în ceea ce privește accesoriile. Și, lăsând papucii de casă la o parte, ar merge un preș gri în dreptul chiuvetei, cu steluțe sau fără. ”

5 bai la care visam_093. Baia visurilor Ralucai (events manager). “Îmi plac culorile, îmi place să călătoresc și îmi place să mă răsfăț la SPA. Baia aceasta împletește toate cele trei plăceri, iar turcoazul mă relaxează. Prosoapele albe ar fi prima mea opțiune, dar aș aprecia și o luptă turcoaz vs. magenta. :)”

5 Bai la care sa visezi_designist 01

5 bai la care visam_14

4. Baia visurilor Dianei (editor). “Mi-ar plăcea o baie care să nu mă țină la distanță prin placarea în exces cu faianță. Cred că aici e un echilibru bun. Îmi plac culorile tihnite și am nevoie de multe spații de depozitare. Mă opresc la prosoapele în nuanța untului, s-ar potrivi cu placajul pardoselii.”

5 bai la care sa visezi_03

5 bai la care visam_13

5. Baia visurilor lui Elis (brand manager). “Îmi plac spațiile în care predomină albul, iar alb într-o baie mică nu mi se pare opțional :). Ascensiunea finisajului decorativ pe perete, pentru a demarca zona de duș, și țevile de cupru pentru suporturi și coloana de duș o fac specială. Poate că nu aș fi placat până sus cu faianță albă metro tiles. Din goodie bag, extrag pentru această baie prosoapele crem deschis.”

5 bai la care sa visezi_02

Ti-am dat și câteva idei de cadou, pe care le poți găsi și aici. Urmează și altele. Crăciunul e pe drum. La fel și leneveala pe canapea. 🙂

5 bai la care visam_11

5 bai la care visam_08

Fotografii: arhiva designist.ro, unsplash.com, Carrefour

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed