Cup&Candle în lumini noi de Sărbători

Că ne plac lumânările artizanale Cup&Candle, din ceară de soia turnată în cești vintage, din porțelan, nu mai e niciun secret. Însă Oana Botezatu, creatoarea lor și a site-ului Happytude, pe care îl urmărim cu drag, ne-a pregătit câteva surprize de Sărbători.

Înainte de a vi le dezvălui, vă reamintim calitățile cerii de soia, foarte rar întrebuințată, din păcate, la lumânările artizanale de pe piață: este biodegradabilă, non-toxică și, în plus, arde mai lent decât ceara normală. Ceara de soia a apărut ca o alternativă eco-friendly la parafină, din care sunt făcute, de cele mai multe ori, lumânările artizanale. Ca să știi că pe lângă ceașca vintage, de colecție, ai ales de la Cup&Candle un dar eco, responsabil.

Cum creează Oana lumânările afli din interviul nostru pe larg.

9Cup&Candle - news - DesignistDin noua colecție de Crăciun, decorată cu plante naturale

Vestea cea mai bună, în agitația cumpărăturilor care sigur ne va atinge oricât de pregătiți ne-am crede (mai apare o vizită neprevăzută, se mai anunță un prieten etc.), este că de-acum găsești minunățiile Cup&Candle în magazinul online, de pe ale cărui frumoase rafturi le poți și comanda.

Ce ne-am lua noi? Musai măcar o ceașcă, pe care să n-o împărțim cu nimeni (sic!) din colecția tradițional. Decizia s-a produs de cum le-am zărit postate pe pagina de facebook. Foarte delicată și farfurioara! Împreună (lumânarea ambientală cu decor tradițional pe roșu + cea cu decor albastru) fac un cadou suav pentru o pereche faină de prieteni.

7Cup&Candle - news - Designist 8Cup&Candle - news - Designist

Lumânările din colecția de Crăciun, decorate cu plante naturale, le-am ilustrat deja în listă. Dar tot navigând printre rafturile parfumate (dacă ceara de soia vine din Anglia, parfumurile lumânărilor naturale vin din Germania), am dat peste aceste două minunății:

10Cup&Candle - news - DesignistCeașcă vintage, atât de fină, cu motiv organic. Costă 67 de lei.
11Cup&Candle - news - DesignistCeașca personalizată cu mesaj Grafemeride

Știam că Oana colecționează și cele mai frumoase ceainice vintage. Dar acum, că le-am văzut în shop-ul online, la prețuri între 69 și 85 de lei, scenografiile de Crăciun, ca să nu zicem și de cadouri, se diversifică și mai prețios. Câteva dintre preferate, mai jos:

1Cup&Candle - news - Designist 2Cup&Candle - news - Designist 3Cup&Candle - news - Designist 4Cup&Candle - news - Designist 5Cup&Candle - news - Designist 6Cup&Candle - news - Designist

Găsești lumânările artizanale Cup&Candle, în cești de colecție, și ceainicele vintage aici. Iar pe Oana și poveștile ei despre jumătățile pline le citești pe Happytude.

Fotografii: prin Cup&Candle

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed