NOËL, Târgul cadourilor de designer, aduce, la The Institute Space, daruri cu super puteri!

Și se făcu NOËL, ediția a zecea – ediție aniversară, pe 15 – 16 Decembrie, de super-Noul-Originalul-Entuziastul-Liberul-erou NOËL.

Unde?
Într-o locație fix de zece – The Institute Space, pe Bd. Dacia, nr. 12, fix în Cartierul Creativ.

NoelNOËL îți pune la dispoziție, de zece ediții, o selecție filtrată de design de obiect fresh, bijuterie contemporană, selecție fashion curatoriată, leather, beauty room (cosmetice), gourmet, artă. Târgul reunește, în 2018, o selecție de peste 100 designeri din România, Elveția, Bulgaria, Grecia, Argentina, pregătiți să îți ofere o călătorie fascinantă în lumea #DarurilorCuSuperPuteri.
Mai multe detalii găsești aici: https://goo.gl/YjauRz

SUPER-NOËL, mascota NOËL, te ademenește cu darurile atent manufacturate de creativi, în atelierele lor. La NOËL, vei găsi doar obiecte în serie mică sau unice, potrivite fiecărui context pe care vrei să îl celebrezi de Sărbători. Acolo unde e rost de #daruriCuSuperPuteri și de o atmosfera pe măsură, nu pot lipsi nici proiectele sociale și culturale: “Made în Roșia Montană”, Fundația “Pro Patrimonio” și “I Wonder” vor fi și anul acesta la NOËL și îi poți susține împreună cu noi, alegând un cadou dintre cele ce vor sprijini misiunea lor.

● Ține minte. Super-Noel. Super-daruri. Super-dăruitori – doar la NOËL se întâmplă metamorfoza.
This is where you put JOY back into JOYeux Noel.

The Institute Space, Bd. Dacia, nr. 12, Cartierul Creativ, București.
Orar: sâmbătă, 15 decembrie, & duminică, 16 decembrie: 11.00 – 20.00

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed