Noul număr Igloo, de septembrie. Dosar: Shopping malls

Noul Igloo vine după vacanță cu o recoltă bogată de proiecte, frumos aranjate în paginile primului număr de toamnă. Găsiți la început un amplu material dedicat Congresului UIA de la Durban, dar și o serie de recenzii: teatru, film și arte vizuale. Pe raftul de arhitectură puteți descoperi două case recent construite în București alături de un dosar ce supune atenției provocările noii arhitecturi comerciale, cu accent pe trei mall-uri spectaculoase din Suedia, Portugalia și Franța.

untitled

Descoperirile continuă cu povestea recuperării frumosului Conac Otetelișanu din Benești, alături de “sortimente” diferite de design. Trei exemple de amenajări de interior: Bocca Lupo, noul proiect al arhitectului Corvin Cristian, birourile King ce se remarcă prin jocul de culoare, volume și texturi, și restaurantul Biutiful amenajat pe malul lacului Herăstrău. Plus câteva exemple de creații ale tinerilor designeri români. În final,  o serie de obiecte realizate din beton, ce reușesc să dea acestui material consacrat noi semnificații.

Layout

Revista pe scurt aici: http://www.igloo.ro/habitat/153/

Noul număr poate fi comandat online aici şi poate fi găsit în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Inmedio, Galeria Galateca, Dizainăr, standul Igloo de la Plot&Coffee Shop.

Facebook: Igloo Media

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed