Nu am mai lăsa din mână noile genți semnate de designerul Irina Neacșu!

Cu Irina Neacșu, fondatoarea brandului de design thecraftlab, ne întâlnim constant pe DESIGNIST, pentru că, spunem noi, este unul dintre cei mai “productivi” designeri români. În fiecare an Irina lansează colecții de design noi, cu care participă la festivaluri și târguri internaționale de design. De exemplu, la începutul anului a lansat Colecția H.O.M.E, ce a fost expusă și la Florența, dar și o nouă colecție de accesorii – genți care au smuls multe zâmbete la ediția de primăvară a Made in RO – Târg de design românesc.

Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (7)

Tocmai pentru că, în cazul Irinei și a brandului thecraftlab, nu putea trece anul fără încă o colecție nouă, asortată sezonului, gențile pe care le-am descoperit în primăvară s-au înmulțit, au crescut, ori s-au și micșorat pe alocuri – pe scurt, s-au transformat într-o colecție de accesorii închegată și foarte fin personalizată.

Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (3) Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (2)

Gențile vor aduce – prin mixul de materiale, personajele și mesajele pe care le poartă – acel plus de entuziasm și culoare care-ți vor da un alt vibe în peisajul urban, o energie specială care te va convinge că… ești ceea ce porți. 🙂

Fiecare geantă este unicat, creată într-un mix de textil și piele naturală, cu tehnica si designul deja caracteristice brandului thecraftlab. Iar colajele textile și broderiile sunt realizate manual.

Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (8)Geanta care îmblânzește norii de afară. Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (9)

“Am ezitat destul de mult până la a lua decizia de a “face genţi”, pentru că brandul thecraftlab este asociat în principal zonei deco, de mobilier. Am avut inițial teama diluării identităţii. Însă tehnica, “mood-ul”, combinaţiile cromatice păstrează unitatea vizuală a brandului”, spune designerul Irina Neacșu.

Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (10)Vă provocăm să vă asortați creativ gențile thecraftlab, cu subtilități pe potriva ținutei sau zilei. A te plimba la braț cu o geantă pe care scrie Cu capul în nori, Young Heart sau Interior Explorator cu siguranță va stârni o reacție – și uite așa invitația la interactivitate e lansată. O astfel de geantă va putea deschide cu lejeritate o discuție. 🙂

Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (1)

Recomandările de ce porți cu tine, departe de a fi cu capul în nori, au ținut seama de pasiunile și nevoile cotidiene:

“Am creat iniţial genţi de dimensiuni mari şi foarte mari, le-am gândit pentru oameni creativi, ce poartă cu ei diferite gadgeturi: de la laptop, la bloc de desen. Modelul preferat al primăverii a fost cel destinat purtării “stil poştaş”, targetând bicicliştii (geanta Lovable). Iar cel mai mic model e croit pe dimensiuni de tabletă”, povestește designerul.

Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (11)Designul colecției de iarnă se exprimă prin materiale cu textura mai brută, care duc cu gândul la lână și căldură. 

Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (12)

Care e geanta pe care ați pus-o pe lista pe lista cadourilor de Crăciun? Noi ezităm între geanta cu norișor de blană, din colecția de iarnă, și personajul zâmbitor al genților de umăr. 🙂

Geanta thecraftlab -Designist Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (5)Genti Irina Neacsu - thecraftlab - Designist (4)

Poți comanda noile genți semnate de Irina Neacșu contactând designerul aici. Iar pentru a fi la curent cu noutățile create de Irina, urmărește și pagina de facebook.

La Made in RO – Târg de design românesc, pe 20 și 21 decembrie, la Impact Hub Bucharest (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc), te așteaptă întreaga colecție și multe alte idei de cadouri creative.

Vizual Made in RO 5 final

Fotografii: prin thecraftlab

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed