Număr record de designeri prezenți la AUTOR 9

Peste 70 de designeri vor participa la cel mai așteptat eveniment al primăverii dedicat designului de bijuterie contemporană, Târgul AUTOR. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, între 20 și 21 aprilie, la Sala Dalles din centrul Capitalei. Organizat de platforma AUTOR Bijuterie Contemporană, târgul va fi deschis publicului între orele 11 și 20.

Ajuns la cea de-a IX-a ediție, cel mai important târg de bijuterie de AUTOR din România va surprinde încă o dată publicul cu noile colecții realizate de designerii români din sfera contemporan-experimentală și va promova tinere talente ce vor fi prezente în premieră la acest eveniment.

În cadrul târgului vor expune : Ana Wagner, Andra Lupu, Anamaria Dobraş,  Alexandru Lupu, Anca Pandrea,  Alina Carp, Andreea Bololoi, Alis Lalu, Andreia G Popescu, Alliage, BashoU, Romana Țopescu, Carla Szabo, Raluca Buzura,  Ovidiu Sbancu, FashionMachine, Alina Simion, Ioana Enache, Moogu, MyPrecious Buzztard, Cornelia Brustureanu, Atelier Pezzidisogni, Prochaine, Ostra Berdo, Odette Lupu, Noha Nicolescu, Mihaela Zvîncă, Maria, Maria Filipescu, Mihaela Ivana, Mădălina Stoica, LivingenBermudas, Lidia Puică, Liana Sălăgean, Lady Magpie, Karakter, Iuliana Asoltanei, Isabela Groza, Irina Raichici, Sergiu Alin Ioana, Horaţiu Weiker, Grigore Mitrea, Doru Dumitrescu, Cristina Barsony, Expression by Alexandra Ungurelu. În premieră la această ediție AUTOR vor participa și trei designeri din străinătate: Clarisse Bruynbroeck (Belgia), Neva Balnikova (Bulgaria), Kalina Chankova (Bulgaria).

AUTOR Vizual - Designist

Târgul Autor dedică și la această ediție o secțiune specială tinerilor designeri români de produs, care propune publicului vizitator unele dintre cele mai proaspete și spectaculoase obiecte destinate decorațiunilor și amenajărilor interioare (obiecte de iluminat cu personalitate, corpuri de mobilier, instalații cu plante suspendate, obiecte de veselă, ceasuri de perete) și obiecte cu funcții diferite (de la portofele până la căști audio realizate din lemn).

 Designerii si studiourile de design participante în acest an la AUTOR – Târg de Bijuterie Contemporană sunt Agnes Keszeg, The Awesome Project, Constantin Alupoaiei, Anca Fetcu, TheCraft Lab, Alexe Popescu, Dragoș Dogaru, Ramona Bejan, Silva Artis, Alina Turdean, Ioana Ciurea [Prototip Studio], arhiDOT design, Irina Alexandru și 11am architects.

Tot la această ediție de AUTOR, Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană va prezenta un nou curs în colaborare cu Ioana Avram: “Concept și protopipare în bijuteria contemporană – de la obiect la set și de la set la colecție”. Cursul reprezintă un pas important în evoluția de la partea tehnică la cea conceptuală și o oportunitate de dezvoltare a designerilor români de bijuterie contemporană.

Cursurile vor pune accent pe teme precum mind mapping, brainstorming, mood boarding și creative thinking. Tehnici creative aplicate în designul de bijuterie, teme de studiu individuale și colective, machetare în hârtie, lut și lucrul cu materiale neconvenționale vizează zona formării conceptelor și exprimării creativității.

Târgul AUTOR este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 3 și 4 noiembrie și a înregistrat un număr record de peste 3000 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană

Sustinut de: Lenor

Cu sprijinul: Raffaello

Recomandat de: Europa Fm, Zile şi Nopţi

Parteneri Media: Radio 21, Smart Fm, Igloo, All Hollow,  Marie Claire, Beau Monde, Fashion and Beauty, Designist.ro,  Feeder.ro, Modernism.ro, 121.ro, bazavan.ro, Hotcity.ro, Le Boutique,  Hipmag.ro, Sub25, Tataia

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed