O nouă carte semnată Jan Gehl: Cum se studiază viața urbană.

Igloo media anunță lansarea în limba română a unui nou volum semnat de renumitul arhitect danez Jan Gehl împreună cu Birgitte SvarreCum se studiază viața urbană. Acest manual inedit despre cum pot fi provocați atât profesioniștii, cât și publicul larg să observe, să analizeze și să îmbunătățească viața urbană este acum disponibil pe igloo.ro la un preț special.

3Jan Gehl - Viata urbana - Designist

Volumul propune în premieră o istorie a studiilor despre viața urbană, un domeniu nou, inițiat la mijlocul secolului XX, printre ai cărui deschizători de drum s-a aflat și Jan Gehl. Într-o suită de șapte capitole bogat ilustrate, cartea îi inspiră pe oameni să acorde mai multă importanță vieții publice și le oferă instrumente concrete despre cum poate fi aceasta studiată într-un mod simplu și ieftin.

„Cum se studiază viața urbană” este cel de-al treilea volum al arhitectului Jan Gehl tradus și publicat în limba română de Igloo Media. Primele două, „Viața între clădiri“ (2011) și „Orașe pentru oameni“ (2012) s-au bucurat de un real succes, tirajele fiind epuizate în mai puțin de două luni de la lansare.

1Jan Gehl - Viata urbana - Designist

Cartea va fi disponibilă în librăriile din țară la finalul lunii mai, dar poate fi comandată în avanpremieră pe igloo.ro, la prețul special de 26 lei! Pentru comenzi de minimum 10 albume v-am pregătit cadouri surpriză. Detalii despre ofertă aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed