O nouă expoziție de design de obiect de văzut vara aceasta

E adevărat, s-a cam instaurat briza de vacanță prin oraș, însă noutăți tot mai apar, chiar dacă nu la fel de des ca și până acum. Dacă mai devreme vă povesteam despre serile condimentate cu arte vizuale și muzici de prietenii de la feeder.ro, azi (12 iulie) vă anunțăm un nou vernisaj, ce va avea loc de la orele 19:00 la Ethos House, în Floreasca.

Este vorba despre una dintre cele mai noi clădiri de birouri din oraș, a cărei recepție va fi transformată de expoziția de design semnată de trei creatori români: Liliana Stoica, creatoarea brandului Deco-Box, care a integrat conceptul tablourilor 3D din lemn în decorarea birourilor și a locuințelor; designerul Ciprian Manda, creatorul brandului Silva Artis; și Irina Alexandru, co-fondator al ceasului inteligent Vector Watch.

Provocarea acestei reuniuni de branduri de design românesc a venit de la Liliana, iar în următoarea plimbare în zona lacului Floreasca, cu siguranță vom trece să le vedem creațiile în noul context.

deco box Despre Deco-Box ți-am povestit încă de la lansarea lui, iar an de an, odată cu fiecare ediție a Made in RO – Târg de design românesc, ți-am prezentant noile colecții de tablouri și accesorii pentru casă, create de Liliana din lemn de multe ori reciclat și de fiecare dată fantezist colorat.silva ARTIS Ciprian Manda și mobilierul sculptural din lemn masiv Silva Artis nu mai au nevoie de nicio prezentare. De la prezența la Made in RO – Târg de design românesc, la piesele impecabil integrate amenajărilor contemporane din București, rămâne același sentiment: de autentic, viu, textură pe care vrei s-o ai cât mai aproape.vector watch

Vector Watch, ceasul inteligent cu rădăcini româneşti, se remarcă pentru autonomia bateriei de 30 de zile, nemaiîntâlnită la dispozitive din gama sa, compatibilitatea cu cele mai importante sisteme de operare (iOS, Android şi Windows Phone). Fabricat din oţel inoxidabil cu finisaje rafinate şi bine conturate, sistemul său de notificare permite utilizatorului să citească mesajele sau să respingă apelurile primite pe telefon cu o simplă mişcare din încheietura mâinii.

Expoziția poate fi vizitată între 12 iulie și 12 august, cu siguranță în timpul zilei, atunci când este deschisă clădirea de birouri.

Fotografii: prin designerii menționați în articol

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed