Oglinzi decorative cu lumină inclusă

Am descoperit de curând o serie de oglinzi decorative și deștepte, al căror design este dictat de lumină: sunt iluminate cu LED-uri tocmai pentru a crea o atmosferă intimă și relaxantă în spațiile pe care le populează: dormitoare, birouri, băi de hoteluri sau chiar baia ta de acasă. Încă o soluție tehnologică sustenabilă, care îți este oferită în România de Lucanik – Architectural Glass Systems. Dar noi ți-am mai povestit cu ceva timp în urmă despre vitrajele lor inteligente pentru casă și birou.

Oglinzi decorative 06Oglinda PEGASE  (H 101.50 x W 101.50 cm), prevăzută cu  folie anticondens.

Este vorba de DESIRE – o nouă generație de oglinzi cu lumină integrată, care creează pe suprafața lor pattern-uri decorative. Sunt produse de Glassolutions în colaborare cu arhitectul si designerul Fabrice Knoll, iar totul a pornit de la ideea de a dezvolta un produs multifuncțional, care să aibă la bază folosirea creativă a luminii.

Oglinzi decorative 05

Designul rupe monotonia unei oglinzi obișnuite, iar lumina difuză, caldă, a cărei intensitate este reglabilă, te relaxează. În diminețile întunecate de iarnă lumina blândă nu te agresează, ci îți dă treptat energie. Seara te ajută să te relaxezi ca și cum ai fi într-un spa.

Oglinzi decorative 04Oglinda MISAM (H 60 x W 90 cm) 

Oglinzi decorative 03Oglinda PRIOR (H 60 x W 90 cm), prevăzută cu  folie anticondens.

Toate oglinzile sunt dotate cu back lighting, iar culoarea temperaturii, între  3.000 și 4.000° Kelvin, dă o lumină difuză, dar suficient de puternică pentru a-ți asigura lumina necesară în zona oglinzii.

LED-urile cu care sunt echipate au o durată de viață mai lungă decât becurile sau neoanele tradiționale și sunt ecologice.

Oglinzi decorative 02

Oglinda MAJORIS (H 60 x W 90 cm), prevăzută cu  folie anticondens.

Oglinzi decorative 01Lucanik – Architectural Glass Systems este unic distribuitor în România al acestor produse. Pentru detalii și oferte de preț, contactează echipa Lucanik la office@lucanik.ro / tel.: +4021 316 74 17.

Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin producătorului lor, Glassolutions Saint-Gobain. 

2 Comments

  1. Pop Dan

    Iata unde puteti gasi oglinzi deosebite dar in stilul vintage http://www.insignis.ro/decoratiuni-interioare-obiecte-decorative/oglinzi

  2. Toate oglinzile prezentate sunt superbe. Totusi, daca ar trebui sa aleg dintre cele prezentate mai sus, as opta pentru oglinda MISAM. Mi se pare deosebit de eleganta.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed