Accesorii pentru copii semnate de designeri români

Orice zi se face mai colorată când vorbim de accesorii pentru copii! Am ales câteva care să înveselească creativ spațiul unui pici, iar pe unele recunoaștem că le-am aduce și în spațiul nostru. Așadar, pentru copii mari și mici, selecția Designist cu creații semnate numai de designeri români.

Accesorii pentru copii - Designist (11)O mare mare portocală pentru depozitare și un coș pentru jucării, semnate Kihi-Kiha.

Accesorii pentru copii - Designist (2)

 Pe Kihi-Kiha (Laura și Mădălina) le-am cunoscut acum mai bine de un în mansarda ROD. Ne plac mult coșurile lor pentru jucării, fructele gigant în care intră piciul cu tot cu jucăriile lui, cutiile personalizate și accesoriile exuberante din textil pe care le creează.

Accesorii pentru copii - Designist (4)

De curând am descoperit POUF, un studio de design din Cluj. Ne-am îndrăgostit de pouf-urile lor pentru copii. Da, le-am lua și noi acasă!

Accesorii pentru copii - Designist (6)Accesorii pentru copii - Designist (8)Mai multe creații POUF puteți vedea pe pagina de facebook, iar detaliile de contact le găsiți pe site-ul lor.
Accesorii pentru copii - Designist (3) Accesorii pentru copii - Designist (9)

După cum vă spuneam săptămâna trecută, designerii de la Cai verzi pe pereți și-au propus un refresh pentru acest an. Modelele lor noi de stickere și oglinzi ne-au molipsit de vise și visuri cu ochii la cai verzi pe pereți 🙂

Accesorii pentru copii - Designist (1) Oglinzi Pisicuțe: sunt din plexiglas și vin însoțite de autocolant de perete negru, dar și de un tub de silicon pentru montaj. Compoziția de 3 oglinzi-pisicuțe costă 215 lei, pentru dimensiunile: 164 x 50 cm.

Accesorii pentru copii - Designist (15)Zâne cu licurici: costă 280 lei la dimensiunile 175 x h 215 cm.

Accesorii pentru copii - Designist (17)Planetarium este stickerul nostru preferat:  costă 495 lei pentru dimensiunile 200 x 250 cm. Mai multe noutăți semnate Cai verzi pe pereți aici.

Când vine vorba de lămpi, ne plac Lovely, by Anca Fetcu, și lămpile cu prințese semnate Mădălina Dumitru.

Accesorii pentru copii - Designist (16)Lampa Lovely este din plexiglas. O găsești aici.

Accesorii pentru copii - Designist (14)Lămpile Mădălinei Dumitru le poți vedea pe site-ul ei, Lightsquare.

Și pentru că am adus vorba de ilustrații, prințesele desenate de Mădălina Dumitru cu siguranță vor îmbrăca pereții în povești pentru cei mici.

Madalina Dumitru ilustratii

O perdea… magică, din mix textil, cusută de .care?Cutare și o cameră de prințesă amenajată de designerul .care?Cutare, Alina Dobre.

Accesorii pentru copii - Designist (12)Despre camera diafană a Ilincăi, cu pisici și șoricel, v-am povestit aici.

Accesorii pentru copii - Designist (13)

Și cum jucăriile pentru cei mici sunt decorațiuni în toată regula, de care cu greu ne despărțim, recomandăm jucăriile textile create de Sucita Goodies. Noi am rămas cu ochii la pisicile ei colorate 🙂

Accesorii pentru copii - Designist (7)

Fotografii prin designerii menționați în articol.

Sunteți părinți în devenire sau aveți deja experiență?
Intrați pe totuldespremame și aflați tot ce trebuie să știe un părinte.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed