Pe 24-25 noiembrie are loc o nouă ediție a târgului Made in RO. Te poți înscrie cu proiectul tău!

Chiar dacă mulți dintre voi parcurg încă fotografiile din vacanță, noi venim cu vești de… Crăciun 🙂 O nouă ediție Made in RO (#12) va avea loc pe 24-25 NOIEMBRIE, adică în ultimul weekend al lui Brumar. Evenimentul va avea câteva coordonate noi la nivel de concept. Acum suflăm un pic din culise, dar toate veștile la timpul lor. 🙂

Rămânem în cartier, adică tot la Impact Hub Bucharest din Timpuri Noi Square, iar una dintre noutăți este că evenimentul nostru se îmbogățește cu un “cartier” de modă și unul de mâncare și băuturi dintre cele mai fine :).

Cartierul Fashion își propune să aducă laolaltă cele mai valoroase proiecte din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion, în timp ce Cartierul Food vrea să arate că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – într-un cuvânt, prin package design. Secțiunile cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.

Vrei să expui la Made in RO #12? Aplică cu proiectul tău până pe 4 noiembrie!

Așteptăm aplicația ta pe adresa designist@designist.ro. Deadline: 4 noiembrie. Numărul locurilor este limitat, așa că e esențial să iei în calcul termenul limită: cu cât mai repede ne vei trimite aplicația, cu atât vei avea mai multe șanse să faci parte din selecția finală.

Ce trebuie să conțină aplicația:
– datele tale de contact (e-mail și număr de telefon)
– descrierea pieselor/proiectului cu care vrei să participi (concept, materiale, dimensiuni)
– link-uri către website/blog/pagina de Facebook unde e publicat portofoliul tău/al brandului tău
– prețurile estimative ale creațiilor/produselor propuse
– propunerea ta de display de stand, pentru a ne asigura că poate fi integrată în spațiu. Încurajăm display-urile creative, dar simplu de pus în practică
– maximum 10 fotografii (format jpeg, la o rezoluție de 300 DPI, maximum 1500 pixeli), pe care să le atașezi separat mailului
– opțiunea pentru unul dintre cele două pachete (despre care îți povestim mai jos)

Atenție! E mai bine să NU trimiți aplicația prin WeTransfer, pentru că link-ul va expira în doar câteva zile, riscând astfel ca proiectul tău să nu ajungă la noi.

Costuri și pachete

Pentru a participa la Made in RO #12, vei achita o taxă, în funcție de pachetul pe care îl alegi. Standul tău va avea o dimensiune standard de maximum 1.50 m x 1.50 m (2.25 mp), excepție fac creatorii de bijuterie, pentru care standul standard este de 1 m x 1 m. În funcție de tipologia produsului tău, alocarea în planul spațiului expozițional rămâne la latitudinea noastră. Dacă proiectul tău are nevoie de mai mult de 2.25 mp (respectiv 1 mp), pentru a fi expus, te rugăm să precizezi acest lucru în aplicația ta, iar costul poate fi recalculat, în funcție de disponibilitate.

Pachet STANDARD = 900 lei (TVA inclus)
– stand în cadrul Made in RO, cu dimensiune standard

Pachet PLUS = 2.200 lei (TVA inclus)
pachetul STANDARD, la care se adaugă:
– editorial-interviu în exclusivitate, pe designist.ro, care va prezenta proiectul tău, cu link-uri către website-ul/canalele de comunicare ale brandului tău
– promovarea editorialului-interviu pe paginile de Facebook, Instagram designist.ro, Facebook event
– poziționare preferențială în schema expozițională

Ce va aprecia juriul Designist în procesul de selecție:

  • Autenticitatea și creativitatea proiectului tău.
  • Proiectele cu nota de inedit inclusă: noi, originale, inovatoare, care au un concept bine definit și o prezentare pe măsură.
  • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi expuse în premieră la Made in RO.

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 6 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Fotografii eveniment: Luminița Popescu la arhiva Made in RO.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed