Leather says: You deserve it. It’s your moment! La cea de-a patra ediție a MATERIA.

Pe 20 și 21 octombrie, la Palatul Telefoanelor, zeci de designeri autohtoni, noi creativi  și designeri internaționali vin la a patra ediție a târgului anual MATERIA, ca să îți arate ce au pregătit pentru noile lor colecții, din piele, puse la punct pentru 2018 / 2019!

MATERIA

MATERIA este primul târg de design în piele, care își propune să devină o platformă și să construiască o comunitate în jurul designerilor și creatorilor care lucrează cu piele sau au ca material principal de creație pielea.

Unul dintre obiectivele principale ale MATERIA este de a crea o scenă și un context, de a facilita accesul publicului la designeri români. Pentru a crea un context cât mai favorabil acestei întâlniri, miercuri, pe 10 octombrie la QREATOR by IQOS, a avut loc Vernisajul Materia – Urban Leather , în urma concursului lansat în luna august – provocarea creativă: un obiect inovator, din piele, care să aibă două caracteristici principale: versatilitate și ingeniozitate, ambele privite din perspectiva unei persoane urbane.

MATERIA

Giulia Boccafogli

În ediția de anul acesta, MATERIA – târg de design în piele aduce o selecție de culori și texturi de la branduri, precum: Abraham, Aliane, Artefact Room, Atelier Nichita, atelier437, Atribut, Carmenittta, Cătălin Onocan, Climent Art, DaDa, Dia, Editha, Lupea Florin, Limbovici, Giulia Boccafogli, Karakter, Koja Concept, Laura Olaru, LeDot, Lemnia, Lia, Lucia Olaru, Lucienne, luvers, LUWA LEATHER, Lyria, Milissimo, MOTA, Oana, Lupaș, Otilia Flonta, Rena, Sebastian Roncea, Simona Albu, ZIG Leather, Snob.

MATERIA

Aliane

Dacă designerii vin cu noi colecții special realizate pentru eveniment, MATERIA  își propune să le recunoască pe cele mai valoroase, oferindu-le premii în valoare totală de 6000 EUR. Premiul Molecule F va consta în Bursa Molecule F’, adică o prezență de șase
luni pe site și o integrare în cea mai bună selecție de designeri, servicii de promovare constantă și consultanță pe fashion, business și PR din partea brandului.

MATERIA

Giulia Boccafogli

Un alt premiu oferit designerilor câștigători constă într-un un curs de design de genți livrat de Otilia Flonta și un curs de design de pantofi, al cărui trainer este Alexandru Adam.

MATERIANu va lipsi deja bine cunoscutul premiu al publicului: vizitatorii vor alege cel mai popular designer al celor două zile de eveniment, iar fiecare dintre cei care au votat vor avea șansa de a obține un premiu din partea designerului câștigător.

MATERIA

Aliane

“MATERIA este un târg platformă setat pe creativitate în piele. A dori să promovezi creativitatea și autenticitatea este o provocare. La MATERIA, pe lângă creativitate, ne dorim să punem accent pe manufactură de calitate, concepte personale și pe un slow aproach în fashion. Pe susținerea antreprenorului și vizibilitatea lui. Alegerea celor mai creativi și impulsionarea lor prin mecanisme ca premii și burse. Am reușit cu AUTOR și bijuteria contemporană, continuăm cu MATERIA și pielea, acest material omniprezent în viață noastră”,a spus Dan Pierșinaru, organizatorul târgului MATERIA.

Facebook event, aici.
Parteneri media: Radio Guerilla
Program:
Sâmbătă, 20 octombrie: 11.00 – 20.00
Duminică, 21 octombrie : 11.00 – 20.00
Palatul Telefoanelor, Calea Victoriei, nr. 33
*prețul unui bilet de intrare: 15 Lei

Fotografii: prin MATERIA

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed