Pe 6-7 aprilie are loc Made in RO #13. Te poți înscrie cu proiectul tău!

O nouă ediție a târgului Made in RO (#13) va avea loc pe 6-7 APRILIE. Cât să apară în peisajul nostru urban ceva flori, raze de soare și nuanțe de verde, ca să ne energizeze. 🙂 Iată cum poți să expui în cadrul evenimentului Designist, care are loc de două ori pe an (nu mai mult), cât să dea voce noilor colecții ale designerilor români de produs.

Înscrierile pentru Made in RO #FlowerPower sunt deschise! Aplică cu proiectul tău până pe 7 martie :).

Secțiunile cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.
#CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.
#CartierulFood vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

Made in RO #13

Seria Cool workshops for kids propune în continuare noi ateliere, pe teme de design și arhitectură, pentru că evenimentul nostru este cool, dar kid friendly, in a very designish way 🙂Made in RO #13

REGISTER | târgul Made in RO #13
Când: 6-7 Aprilie 2019
Unde: Impact Hub Bucharest
Organizator: Designist.ro
Deadline aplicații: 7 martie 2019
Info @ designist@designist.ro
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2058371134275436/

Cum aplici la Made in RO?
Așteptăm aplicația ta pe adresa designist@designist.ro. Deadline: 7 martie. Numărul locurilor este limitat, așa că e esențial să iei în calcul termenul limită: cu cât mai repede ne vei trimite aplicația, cu atât vei avea mai multe șanse să faci parte din selecția finală.

Ce trebuie să conțină aplicația:
– datele tale de contact (e-mail și număr de telefon)
– link-uri către website/blog/pagina de Facebook/alte canale, unde e publicat portofoliul tău/al brandului tău
– descrierea pieselor/proiectului cu care vrei să participi (nume brand, concept, materiale, dimensiuni etc.)
– prețurile estimative ale creațiilor/produselor propuse
– o descriere a standului tău (cum te gândești să arate standul tău și cu ce mobilier de expunere dorești să vii), pentru a ne asigura că poate fi integrat în spațiu. Încurajăm display-urile creative, dar simplu de pus în practică
– maximum 10 fotografii (format jpeg, la o rezoluție de 300 DPI, maximum 1500 pixeli), pe care să le atașezi mailului. Atenție! E mai bine să NU trimiți aplicația sau fotografiile prin WeTransfer, pentru că link-ul va expira în doar câteva zile, riscând astfel ca proiectul tău să nu ajungă la noi.
– opțiunea pentru unul dintre cele două pachete (despre care îți povestim mai jos)

Made in RO #13

Condiții de participare. Pentru ce pachet optezi?

Pentru a participa la Made in RO #13, vei achita o taxă, în funcție de pachetul pe care îl alegi. Standul tău va avea o dimensiune standard de maximum 1.50 m x 1.50 m (2.25 mp), excepție fac creatorii de bijuterie, pentru care standul standard este de 1 m x 1 m. În funcție de tipologia produsului tău, alocarea în planul spațiului expozițional rămâne la latitudinea noastră. Dacă proiectul tău are nevoie de mai mult de 2.25 mp (respectiv 1 mp), pentru a fi expus, te rugăm să precizezi acest lucru în aplicația ta, iar costul poate fi recalculat, în funcție de disponibilitate.

Pachet STANDARD = 900 lei (TVA inclus)
– stand în cadrul Made in RO, cu dimensiune standard

Pachet PLUS = 2.200 lei (TVA inclus)
pachetul STANDARD, la care se adaugă:
– editorial-interviu în exclusivitate, pe designist.ro, care va prezenta proiectul tău, cu link-uri către website-ul/canalele de comunicare ale brandului tău
– promovarea editorialului-interviu pe paginile de Facebook, Instagram designist.ro, Facebook event
– poziționare preferențială în schema expozițională, în funcție de secțiunea din care proiectul tău face parte

Ce va aprecia juriul Designist în procesul de selecție:

 • Autenticitatea și creativitatea proiectului tău.
 • Proiectele cu nota de inedit inclusă: noi, originale, inovatoare, care au un concept bine definit și o prezentare pe măsură.
 • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi expuse în premieră la Made in RO.

Made in RO #13

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 7 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Iată AICI cum a fost la edițiile anterioare. Iar AICI un review de la cea mai recentă ediție.

Made in RO #13

Fotografii eveniment: Marian Teodorescu, arhiva Made in RO.

4 Comments

 1. Oana

  Buna ziua,
  Am aflat un pic tarziu de evenimentul “Made in ro” si am vazut ca înscrierile s-au facut pana ieri. Ne mai putem inscrie totusi pentru editia din Aprilie?
  Multumesc

 2. Designist

  Bună, Oana! Așteptăm înscrierea ta pe designist@designist.ro!

  O zi frumoasă și la mulți ani! 🙂

 3. Mihaela Stelian

  Buna ziua,

  Am aflat un pic tarziu de evenimentul “Made in ro” si am vazut ca înscrierile s-au facut pana ieri. Ne mai putem inscrie totusi pentru editia din Aprilie?

  Multumesc

 4. Designist

  Bună, Mihaela! Înscrierile s-au încheiat pe 7 martie, iar în acest moment evenimentul este fully booked :). Mulțumim pentru interes! Avem rugămintea să ne trimiți un mail pe designist@designist.ro, în care să incluzi datele tale de contact, informații despre proiectul tău și fotografii cu piesele, ca să te putem avea în vedere pentru o ediție următoare Made in RO.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed