Pe 6 mai ne facem planuri de nuntă, la a patra ediție The Wedding Market

La fel ca anul trecut, când îți spuneam că suntem fani The Wedding Market pentru că e o alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Dacă stăm bine să ne gândim, de fapt, este un garden-party cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă și decoruri chic. Și ocazia perfectă să ne inspirăm pentru unul dintre materialele noastre în pregătire – cum arată o nuntă designist? 🙂 Stai cu ochii pe Designist.ro pentru material.

The Wedding MarketPână atunci, trebuie să-ți spunem că The Wedding House – organizatorii evenimentului – își propun să reunească cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să ofere viitorilor miri o multitudine de idei modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste. Expozanții prezenți in cadrul acestei ediții sunt prezentați pe site-ul evenimentului, aici.

The Wedding Market The Wedding Market
Evenimentul se va desfașura între orele 12 și 7 pm. Primele două ore vor fi dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmează să aibă nunta la Wedding House, însoțite de partenerii lor – și unui public format din viitoare mirese și miri de pretutindeni. Numărul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecărui cuplu să interacționeze cu furnizorii. Accesul în primele două ore ale evenimentului este posibil pe bază de înregistrare în prealabil pe formularul de pe site.

The Wedding Market The Wedding MarketDupă ora 2 pm accesul va fi permis publicului larg: oricine își dorește să se bucure de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival și toți care sunt dornici să petreacă o escapadă de o zi în mijlocul naturii.

Ne vedem acolo pe 6 mai :). Poiana lui Stângă nr. 155.

The Wedding Market

Fotografii: prin The Wedding Market

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed