Pouf. Norișori de relaxare!

Oana, de la pouf., face fotolii și canapele moi și pufoase pentru cei mari, dar și pentru cei mici, caz în care iau forma animăluțelor jucăușe. Fotoliile și canapelele sunt disponibile în mai multe forme și mărimi și sunt destinate celor molatici, care lenevesc chiar și atunci când lucrează :).

pouf.-Designist 8

Echipa pouf. este compusă din…

Oana Big și pe alocuri Sebastian Big.

pouf.-Designist 1Oana, în atelier

Iar atelierul se află în…

Cluj-Napoca, pe malul râului Someș.

pouf.-Designist 9Fotoliu Neuwa – prețul lui începe de la 300 lei (varianta S). Vezi dimensiunile și prețurile aferente aici.pouf.-Designist 4Ursul Polar Nanuk

Cât de comode sunt fotoliile pouf.?

Datorită materialului folosit ca umplutură, perlele de polistiren expandat, fotoliile și canapelele noastre sunt comode din două puncte de vedere. Unu, sunt foarte confortabile, se mulează pe corpul fiecăruia. Pentru asta, am ținut cont de înălțimea șezutului, a spătarului dar și de unghiul dintre ele.

În plus, fotoliile și canapelele noastre au interiorul partiționat pe compartimente individuale conectate, care asigură izometria poufului. Doi, fotoliile și canapelele sunt extrem de light, ele pot fi mutate cu maximă ușurință în spațiu, ajutând la modularitatea ambientului. Un alt plus e faptul că toate piesele au o husă interioară și una exterioară, detașabilă și prin urmare foarte ușor de spălat sau de înlocuit atunci când proprietarul vrea sa facă o schimbare.

pouf.-Designist 14

Ino, prețul ei începe de la 200 de lei.

pouf.-Designist 5Balena arctică Moor

Cu ce umpleți fotoliile pouf.? Sunt pufoase?

Vine cumva la timp această întrebare. Până acum am folosit exclusiv perle de polistiren, un material ce îmbină stabilitatea și ergonomia. În prezent testez un amalgam de perle de polistiren și puf siliconizat. Puful siliconizat este extrem de moale și își revine în foarte scurt timp la forma inițială. Raportul perfect între dintre cele două va da un material din al nouălea cer.

umplutura noua

Pouf.ro - Designist

Ce țesături aveți disponibile?

Încercăm să folosim țesături din fire naturale. Sursa acestor materiale sunt depozitele ce repun în circuit surplusuri din fabrici cu producție în masă. Așadar, majoritatea țesăturilor sunt serie limitată. De asemenea, avem și secțiunea pentru exterior unde folosim materiale impermeabile, cu o rezistență mai mare în medii ostile.

Terasa-Ragaz-Designist-5Oana e responsabilă de pernele fotoliilor de la Terasa Răgaz, din Cluj. Practic, așa ne-am cunoscut! Web pouf.-Designist 7

Ce alte produse în afară de fotolii mai oferă pouf.?

Pe lângă fotolii și canapele, partea mai serioasă a business-ului, respectăm și un program de joacă cu formele și conținuturile. Rezultatul e o mică colecție de poufuri cu diferite forme și dimensiuni. Pe lângă asta, pentru că ne place să ne aranjăm casa cât mai cosy, am înfăptuit și o măsuță pentru laptop sau mic-dejun la pat și bineînțeles pernițe moi și jucăușe.

pouf.-Designist 11 Măsuța textilă pentru laptop pouf.-Designist 13

Mai multe perne pouf. găsești pe pagina de facebook.

Aveți o colecție dedicată celor mici. Ce feedback ați primit din partea lor?

Copiii sunt extrem de receptivi la animăluțele noastre moi. Începând cu cei mici-mici, care se folosesc de ele pentru a face primii pași, la cei mai puțin mici, care le trag de năsuc, urechiușe și mânuțe ca să își exprime afecțiunea. Să nu mai vorbim despre plonjonul din viteză. 🙂

pouf.-Designist 2Elefantul Hanno, Lebăda Odile și Balena Keiko s-au strâns la joacă.pouf.-Designist 3

Povestiți-ne și despre Pillow Walk…

Pillow Walk este un proiect foarte drag mie, realizat împreună cu studioul de fashion al Oanei Lupaș, cu care colaborează și Eugen Lazea. Interesul pouf. față de zona fashion e destul de puternic așa că, conduși de curiozitate, am încercat o îmbinare între design de îmbrăcăminte și design de obiect și mai ales între designeri de îmbrăcăminte și designeri de obiect și se pare că am ajuns să ne potrivim. Rezultatul a fost capturat de Mihai Plătică, fotograful nostru oficial.

pouf.-Designist 16 Pernuțe pouf. pentru proiectul fashion Pillow Walkpouf.-Designist 15

La ce visează pouf.? 🙂

La piese de mobilier moi, culori bine alese, cusături îngrijite și materiale minunate. Iar planurile noastre sunt să ne găsiți în curând în magazinele de specialitate din țară.

pouf.-Designist 6Vulpița Suka

Mai multe modele și informații despre prețuri găsești pe site-ul Pouf.

Fotografii: prin Mihai Plătică

Cu sprijinul lui Bondane Bogdan

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed